ترنج موبایل
کد خبر: ۱۶۷۱۵۸

عراقچی: ایران پیشنهادهای تازه ای به آژانس ارائه کرد

تبلیغات
تبلیغات
مذاکره کننده ارشد ایران در مذاکرات با 1+5 در وین گفت: اکنون زمان به کارگیری رویکرد جدید برای حل مسایل میان ایران و آژانس است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری بلومبرگ، عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه ایران پیش از دیدار با یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جمع خبرنگاران گفت: اکنون زمان آن این است که "رویکرد جدید" برای حل سوالات موجود میان ایران و آژانس به کار برده شود و هردو طرف به همکاری بیش‌تر در آینده متمرکز شوند.

وی ادامه داد: بازرسان آژانس باید نقشی بر عهده داشته باشند که تضمین کنند که ماهیت برنامه هسته‌یی ایران صلح‌آمیز است و صلح‌آمیز باقی می‌ماند.

عراقچی افزود: برنامه هسته‌یی ایران صلح‌آمیز است و برای همیشه صلح‌آمیز خواهد ماند.

هم‌چنین به گزارش خبرگزاری رویترز، عراقچی پس از دیدار با مدیرکل آژانس گفت: در این دیدار گفت‌وگوهای بسیار مفیدی با آقای آمانو داشتم.

وی گفت که در این دیدار پیشنهاد‌های ایران را با جزییات بیش‌تر به آمانو اعلام کردم که این پیشنهادها قرار است اواخر امروز توسط کارشناسان ایرانی و آژانس مورد گفت‌وگو قرار گیرد.

عراقچی اظهار کرد که بسیار امیدوارم که بتوانیم به نتیجه‌ای خوب دست یابیم.

وی گفت، به آمانو پیشنهادهایی داده است که در قالب رویکرد جدید ایران، بتوان نگرانی جامعه بین‌الملل درباره برنامه هسته‌یی ایران را برطرف کرد.

عباس عراقچی مذاکره‌کننده ارشد ایران صبح امروز (دوشنبه) برای دیدار با آمانو، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره مساله هسته‌یی ایران به وین سفر کرده است.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۶ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات