ترنج موبایل
کد خبر: ۱۷۹۱۹

پور محمدی: خروجم از دولت به صلاح نبود

تبلیغات
تبلیغات

مصطفي پورمحمدي در جلسه پرسش و پاسخ با دانشجويان اميرکبير در پاسخ به اين سوال که آيا خروج شما به نفع دولت بود؟ اظهار داشت: فکر مي‌‏کنم اين اقدام، خصوصاً در سال آخر رياست جمهوري و فضاي انتخاباتي به نفع دولت نبود؛ اما صلاح مملکت خويش خسروان دانند.

تعبير مستبدانه در مورد مديريت اجرايي کشور درست نيست رئيس سازمان بازرسي کل کشور در پاسخ به اين سوال که "آيا در مديريت اجرايي کشور مسبتدانه عمل مي‌‏شود يا خير و در صورت جواب مثبت، آيا شما قرباني اين نوع از مديريت شديد؟" گفت: تعبير مستبدانه را صحيح نمي‌‏دانم اما لازمه مديريت، جديت و انضباط است. اگر اين جديت و انضباط هوشيارانه باشد، ما از آن به تدبير ياد مي‌‏کنيم اما اگر هوشمندانه نباشد؛ تعبير ما از اين عمل، رفتار مستبدانه است.

وي برکناري خود از وزارت کشور را جزء اختيارات رئيس جمهور دانست و ادامه داد: من از ايشان علت برکناري‌‏ام را نپرسيدم و به ايشان اعلام کردم حق قانوني شما است که من را کنار گذاريد و من ادعا و توقعي ندارم.

وي در توضيح دلايل برکناري خود اظهار داشت: اگر من استعفا داده بودم، بايد دلايل کنار رفتن خود از دولت را بيان مي‌‏کردم اما زماني که توسط رئيس جمهور از دولت کنار گذاشته شدم، ‌‏بايد خود ايشان دليل برکناريم را بيان کنند.

وزير سابق کشور ارائه توضيحات بيشتر در مورد علت برکناري خود را موجب تضعيف دولت عنوان کرد.

وي در ادامه و در مورد انتخابات دوره دهم رياست جمهوري گفت:‌ انتخابات يک موضوع جدي براي کشور است و مانند هوا براي فضاي سياسي است. اگر بنا باشد جامعه تنفس سالمي داشته باشد، انتخابات مانند هوا براي آن است.

رئيس سازمان بازرسي کل کشور در پاسخ به سوال دانشجويي مبني بر اينکه "اين چه رسم نامعقولي است که هر که از دولت جدا مي‌‏شود، به يک منتقد و رقيب دولت تبديل مي‌‏شود و چرا اين افراد زماني که در دولت بودند، انتقاد نمي‌‏کردند؟" گفت: ‌‏زماني که ما در خانواده‌‏اي هستيم بايد حريم خانواده را حفظ کنيم. آيا فرد عاقلي پيدا مي‌‏شود که مشکلات خانوادگي را به کوچه و خيابان بکشاند.

پورمحمدي افزود:‌ حتي در مراسم توديع خود نيز هيچ نوع انتقادي نکردم و اين رويه را تا زماني که به سازمان بازرسي بيايم، در پيش گرفتم. زماني که آيت الله شاهرودي به من پيشنهاد رياست سازمان را داد، قبول نکردم ولي با اصرارهاي ايشان نهايتاً به اين سازمان آمدم. حال که در اين سمت قرار دارم بايد ابتدا سياست‌‏هاي خود در وزارت کشور را بازرسي و نقد کنم. قرار نيست که بگويم همه چيز خوب است و هيچ عيب و ايرادي در کشور وجود ندارد. بنده ده‌‏ها گزارش جدي و عميق را آماده کردم و در اختيار رئيس جمهور و هيات دولت قرار دادم که برخي از آنها به دست اهالي رسانه رسيده و آن را اطلاع‌‏رساني کردند.

ابايي از کانديداتوري در انتخابات رياست جمهوري ندارم
پورمحمدي تاکيد کرد: ‌‏انتقاد براي فهم درد است. زماني که در دولت بوديم، حرف‌‏هاي خود را بيان مي‌‏کرديم اما زورمان نمي‌‏رسيد، حالا که بيرون آمده‌‏ايم باز آنها را مي‌‏گوييم شايد ترتيب اثري داده شود.

وي در پاسخ به سوالي مبني بر احتمال شرکت در انتخابات رياست جمهوري گفت: جامعه ما با سرعت بالايي در حال حرکت است و از منابع و ظرفيت‌‏هاي بالايي برخوردار است. بنده رسالت خود را بيشتر اين مي‌‏دانم که اين فضا را تقويت کنم. هنوز در مورد اينکه الزاماً خود بايد کانديدا شوم، به تصميم قاطعي نرسيده‌‏ام ولي اگر ايجاب کند، ابايي نخواهم داشت.

پورمحمدي با بيان اينکه بايد يکسري تحولات انجام داد و به مطالبات تبديل کرد، افزود: اگر بدانم رئيس‌‏جمهور آينده مطالبات مردم را تغيير خواهد داد، به او کمک ‌‏خواهم کرد، اما اين به معنا نيست که حتماً‌‏ بايد در کابينه او جايي داشته باشم.

خروجم از دولت به صلاح نبود
پورمحمدي در پاسخ به اين سوال که آيا خروج شما به نفع دولت بود؟ اظهار داشت: فکر مي‌‏کنم اين اقدام، خصوصاً در سال آخر رياست جمهوري و فضاي انتخاباتي به نفع دولت نبود؛ اما صلاح مملکت خويش خسروان دانند.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا جدا شدن شما از دولت يک حرکت سياسي براي گسترش اصولگرايي بود، گفت: اگر خودم از دولت کناره‌‏گيري مي‌‏کردم شايد اين حرف صحيح بود. اصولگرايي در گرو اشخاص و شخصيت‌‏ها نيست و به معناي هم‌‏گرايي، حق‌‏مداري، عقلانيت،‌‏ مشورت، سعه صدر، ايثار و اخلاص است. بنده بخشي از اين شاخص‌‏ها و فرد ديگر برخي ديگر را دارد که بايد دست به دست هم داد تا اصولگرايي گسترش يابد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات