ترنج موبایل
کد خبر: ۲۳۵۸۰۶

عربستان ادعاکرد

موشک اسکاد انصارالله را منهدم کردیم

مسئولان عربستانی مدعی شده‌اند که یک موشک اسکاد وابسته به گروه انصار الله یمن را منهدم کرده‌اند. عربستان به تلافی این حمله موشکی اقدام به حملات هوایی شدید به صنعا و صعده آغاز کرده است.

تبلیغات
تبلیغات
فرارو-

مقامات سعودی مدعی شده‌اند که یک موشک اسکاد از سوی انصارالله به سمت یکی از شهرهای عربستان شلیک شده است.

«بی بی سی»، به نقل از مقامات سعودی گزارش داده است که این موشک توسط عربستان با موشک پاتریوت رهگیری و منهدم شده است.

شبکه خبری «راشا تودی»، نیز گزارش داد که بر اساس ادعای عربستان این موشک از صعده به سوی منطقه «خمیس مشیط» قلب منطقه عسیر در جنوب عربستان شلیک شده بود.

عربستان به تلافی این حمله موشکی اقدام به حملات هوایی شدید به صنعا و صعده آغاز کرده است.

این در حالی است که روز گذشته رئیس سازمان خطوط هوایی یمن از شروع تازه پروازهای فرودگاه صنعاء به چند کشور مختلف خبر داده بود.

در همین حال در روزهای گذشته درگیری شدید در مرز عربستان و یمن در جریان بوده است.

روز گذشته دو نظامی عربستانی در پی انفجار یک کمربند انفجاری در منطقه «جیزان» کشته شدند. در شهر نجران نیز درگیری هایی رخ داده است.

نیروهای ارتش یمن و کمیته‌های مردمی توانستند پایگاه التویلق را هدف قرار دهند که موجب به آتش کشیده شدن انبارهای سلاح در این پایگاه و کشته شدن تعدادی از سربازان سعودی شد.

هزاران تن از مردم یمن با برگزاری تظاهراتی خواهان انجام تحقیقات بین‌المللی فوری در خصوص جنایت‌های آل سعود در یمن شدند، ارتش و کمیته‌های مردمی به پایگاه نظامی الردیف عربستان در منطقه مرزی جازان حمله کردند.

از ماه مارس امسال (اویال فروردین)، نیروهای ائتلاف به رهبری عربستان بارها اهداف و مواضع نیروهای انصارالله و متحدانشان را در یمن هدف قرار داده‌اند. در این این حملات صدها غیر نظامی کشته شده اند.

عربستان مدعی است که این حملات را برا بازگرداندن عبد ربه منصور هادی رییس جمهور مستعفی یمن به قدرت آغاز کرده است.

گزارش شده است که انصارالله با شرکت در نشست صلح در ژنو سوئیس موافقت کرده‌ است.

قرار است این نشست که با میانجی‌گری سازمان ملل متحد صورت می‌گیرد، ۱۴ ژوئن در ژنو برگزار شود.

دولت مستعفی عبد ربه منصور هادی نیز گفته است که در این نشست صلح شرکت خواهد کرد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۲۳ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات