موسوي: به مردم اطلاعات غلط ندهيم
نخستوزير دوران دفاع مقدس با تاكيد بر انتشار آزاد اطلاعات در جامعه و حق مردم براي دانستن اطلاعات مربوط به دولت گفت: دولت نبايد به مردم اطلاعات غلط بدهد.
ميرحسين موسوي كه در جمع مردم اصفهان كه در مسجد سيد اين شهر جمع شده بودند سخن ميگفت، با گراميداشت ياد و خاطره دوم خرداد و نيز سالگرد آزادي خرمشهر گفت: ما در آستانه روز سوم خرداد روز تبديل خونينشهر به خرمشهر هستيم و بايد ياد و خاطره شهداي اين حماسه به ياد ماندني را گرامي بداريم.
وي كه در جمع بيش از 40 هزار نفر از مردم اصفهان سخن ميگفت، اصفهان را اينگونه توصيف كرد: اصفهان يعني ايران، يعني هويت فرهنگي و تاريخي ايران و اصفهان يعني آبروي فرهنگ ايران در جهان.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: در اين شهر جاي پاي تمدن بزرگي قرار دارد كه ميتواند هنوز بخشي از جهان پر از صلح، معرفت، فلسفه و حكمت باشد.
وي با بيان اينكه شهر اصفهان فقط براي خود مردم اصفهان اهميت ندارد اين شهر را تاثيرگذار براي تمدن بزرگ دانست و اظهار داشت: اصفهان به حق پايتخت فرهنگي جهان اسلام نام گرفته است در اين شهر سرمايههاي گرانبهايي وجود دارد و مهمتر از آن اين استان برخوردار از يك نيروي عظيم پرظرفيت است.
موسوي با بيان اينكه تمدنها را انسانها ميسازند و توسعه و پيشرفت را نيز انسانها ميسازند، اظهار داشت: انسانهاي فرهنگي ميتوانند يك جامعه آزاد بسازند. جامعهاي كه غافل و جاهل است و فرهنگ عميق ندارد نميتواند رستگار شود.
وي به نقش اصفهان در دوران دفاع مقدس اشاره كرد و گفت: نقشي كه اصفهان در دفاع مقدس داشت قابل قياس با هيچ شهر و كشوري نبود. دو هزار و 300 شهيد كه در ميان آنها، خرازيها، همتها و قوچانيها فراوان بودند در دفاع مقدس پايهاي گذاشتهاند كه كشور ما هنوز در سايه امنيت سلحشوري آنها به سر ميبرد.
نخستوزير دوران دفاع مقدس با بيان اينكه مردم ما لحن كساني كه به كشور طمع داشتند را شنيدهاند، اظهار داشت: دليل اينكه خواب آنها تعبير نشده اين است كه قدرت رزمندگان و رفتار آنها در سوم خرداد و ديگر روزها ديدهاند و ديدهاند كه مردم ما چطور حاضرند براي ذرهذره اين سرزمين خون خود را نثار كنند.
وي وحشت و خوف از مرگ را بزرگترين سلاح مردمان ايران دانست و گفت: به بركت رزمندگان اصفهاني و رزمندگان كل كشور دشمنان نميتوانند چشم طمع به كشور داشته باشند. اينها به دليل غلبه مردم ما بر خوف از مرگ است كه رزمندگان ما بوجود آوردند و گمان نكنيم كه اثرات اين جانفشانيها در همان دوران خلاصه شده است چرا كه هنوز هم بزرگترين اسلحه و نيروي بازدارنده كه در اختيار داريم همين خوف ديگران از ما به دليل روحيه شهادتطلبانه است.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي تصريح كرد: شهيدان به دنبال يك ايران پيشرفته، مستقل و آزاد بودند آنها ميخواستند نسلهاي جديد و مقتدرانه پشتيبان كشور باشند و آنها زمينه رشد اين نسلها را فراهم آوردند.
وي خاطر نشان كرد: هر سياستي كه معطوف به عظمت و پيشرفت ايران و ايرانيان باشد مورد تائيد ملت ماست و هر سياستي كه موجب توهين به كيان ملي ما و ايرانيت ما باشد محكوم است.
وي با طرح اين پرسش كه آيا سياستهاي فعلي در جهت افزايش آبروي ايرانيان است يا در جهت كم كردن اين آبرو؟ گفت: كشوري كه اقتصاد ضعيف داشته باشد توليد آن در مقابل بازارهاي خارجي تحقير شود، كشاورز نتواند محصولات خود را بفروشد در جهان عظمت ايران نيست بلكه در جهت ذلت مردم است و مردم ما اين را نميخواهند.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: كشاورز اصفهاني در زمان جنگ حاضر بود فرزندان خودرا به جبهه بفرستد و پشتيبان جنگ باشد و نه تنها چيزي از نظام نخواهد بلكه خود را در مقابل عظمت كشور بدهكار بداند و كشاورزي مورد تهديد قرار بگيرد و ببيند دولت به محصول او بياعتنايي ميكند و براي اهداف زودگذر خود دروازهها را به قيمت نابودي بازارهاي داخلي باز ميكند، آينده را تيره و نابود ميبيند و او احساس ميكند كه سياست عزت او را مورد لطمه قرار ميدهد.
موسوي با بيان اينكه مردم ما مشكلات اقتصادي دارند و آنها را بيان ميكنند اظهار داشت: كارگران و كشاورزان مشكلات اقتصادي دارند و آنچه بيش از همه آزارشان ميدهند از بين بردن عزت آنهاست.
نخستوزير دوران دفاع مقدس تاكيد كرد: بر همه واجب است كه تلاش كنند ايران و ايراني به احترام و عزت سابق خود برگردد. سخنان ميرحسين موسوي كه دائماَ مورد تشويق مردم اصفهان قرار ميگرفت اينگونه ادامه يافت. شايسته ما نيست كه پاسپورتهاي ما در حد پاسپورتهاي سومالي در جهان ديده شود. در حالي كه بايد نام ايران و ايراني باز هم با تكريم و احترام در سراسر جهان به كار برده شود.
موسوي با بيان اينكه ما تمدن بزرگ و ميراث عظيم داريم و يك كشور قابل احترام در جهان هستيم تصريح كرد: ما بايد اين احترام را دوباره احيا كنيم ما با همه سياستهايي كه با ايجاد تنش، سوء ظن و سر و صداهايي كه هيچ ارزشي براي كشور ندارد مخالفيم. ما قبول نداريم اين بياحترامي در يك كنفرانس بينالمللي به رئيسجمهور شود زيرا اين بياحترامي به كل ملت ما است.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با تاكيد بر اينكه عزت و آبروي ايرانيان در عرصه بينالمللي است گفت: مگر ما نميخواهيم يك كشور پيشرفته داشته باشيم كه مردم آن در سراسر جهان به آن افتخار كنيم و همه جهان نيز به ديده احترام به آنها بنگرند پس بايد در اين زمينه تلاش كنيم.
وي با انتقاد از ناديده گرفتن توليدات ملي و به تبع آن تعطيل شدن بيش از هزار و 500 كارخانه و بيكاري كارگران،گفت: متاسفانه تمام دروازهها را بر روي كالاهاي فرنگي به قيمت به خاك كشيدن محصولات داخلي از بين برديم. آيا از اين مساله بوي دوستي ايران ميآيد و از اين زاويه انتقادهاي جدي به دولت وارد است و بايد اين وضع اصلاح شود.
موسوي با بيان اينكه در جهان امروز گسترش اطلاعات يك حق براي مردم ماست، تاكيد كرد: اطلاعاتي در دست دولت است حق مردم است كه از آن مطلع شوند و مردم حق دارند بدانند چطور نفت قيمتگذاري ميشود. آنها حق دارند دلايل سياستهاي اقتصادي را به درستي بفهمند.
وي خطاب به دولت گفت: شما اين اطلاعات را از مردم گرفتيد و اطلاعات غلط به آنها ميدهيد بارها ديدهام كه يك مسوول زماني اطلاعاتي ميدهد و همان مسوول در زمان ديگر اطلاعات متناقضي ميدهد و ظاهراَ از ياد ميبرد كه مردم حافظه تاريخي دارند و نميدانند در فضاي امروز تمام اين حرفها ثبت و ضبط ميشود. اگر اين مساله در كشور ما حل نشود مردم نميتوانند دولت را نقد كنند و بايد اين مساله اصلاح شود.
اين كانديداي رياست جمهوري دوره دهم با بيان اينكه هر دولتي كه روي كار بيايد موظف است تمام تعهدات دولتهاي قبلي را نقد و بررسي كنند، اظهار داشت: اگر اين تعهدات براي مردم است دولت بايد آن را انجام دهد و كاري نكند كه دست دولتهاي بعدي را گير بيندازد.
وي با اشاره به سياستهاي دولت فعلي گفت: دولت اخير با تصويب نامهها آنچنان به اين تعهدات اضافه كرده كه تعطيلي پروژه ها اساسي كشور براي دولت هاي بعدي مشكلاتي را ايجاد كرده گذر از اين مشكلات بسياري پديد خواهد آورد.
موسوي خاطرنشان كرد: كلنگ زدن ها خيلي آسان است ولي انجام رساندن آن مهم است .
موسوي ادامه داد: ما نبايد جوانان خود را متهم كنيم بلكه بايد خودمان را متهم كنيم.
نخست وزير دوران دفاع مقدس با تاكيد بر اينكه بايد فضاي اميد را با تغيير گسترش دهيم اظهار داشت: اگر در جامعه دولت ما صداقت داشته باشد و گردش آزاد اطلاعات وجود داشته باشد و مردم احساس كنند كه سياست هاي درست در حال پيگيري يقين دارم كه همه ملت به اين دولت كمك خواهند كرد .
موسوي در پايان تاكيد كرد:مردم زماني از جان خود مي گذرند كه دورنما براي آنها روشن باشد و بايد همه با هم اين دور نما را روشن كنيم.گفتني است اين مراسم كه با اجراي بهراد بهشتي ،دبير كل حزب عدالت و آزادي بود بارها با شعارهايي از طرف مردم مبني بر حمايت از ميرحسين موسوي همراه ..