سایت کرهای: کیروش، کوهی که باید ریخته شود

یک سایت کرهای در گزارشی به حضور کارلوس کیروش در تیم ملی ایران پرداخته است.
به گزارش ایسنا و به نقل از اولسان، دو تیم ایران و کره جنوبی باید در پنجمین دیدار خود در انتخابی جام جهانی روسیه برابر هم به میدان بروند. به نظر میرسد جنجالآفرینی روزنامههای کرهای قبل از این دیدار تمامی ندارد.

کیروش ایران را تیم اول آسیا کرده ولی در عین حال با رفتارهای عجیب خود در کنار زمین باعث شده که جنجالهای زیادی ایجاد شود. او مانند کوهی است که باید ریخته شود و این بار تیم ملی کره جنوبی فرصت دارد تا با برد در دیدار خانگی به این مهم دست یابد و ایران را شکست دهد.
کیروش در انتخابی جام جهانی ۲۰۱۴ بعد از راه یابی ایران به جام جهانی، دستان گره کرده خود را به نیمکت کره نشان داد و سرو صدای زیادی در ورزشگاه ایجاد کرد. مشتهای گره کرده این مربی هیچگاه از یاد نخواهد رفت. در سایر دیدارها مانند دیدار رفت ایران و کره نیز که با جنجال همراه بود، این مربی را بار دیگر دیدیم که در حال جنجال در کنار زمین است.