«سعید مرتضوی» به زندان اوین تحویل داده شد
سعید مرتضوی جهت اجرای حکم به زندان اوین معرفی شد.
سعید مرتضوی جهت اجرای حکم به زندان اوین معرفی شد.
به گزارش دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی تهران، سعید مرتضوی دادستان سابق تهران که به دو سال حبس قطعی محکوم شده است، روز یکشنبه (1397/2/2) توسط مأمورین پلیس دستگیر و بعد از ظهر همان روز جهت تحمل محکومیت حبس به زندان اوین تحویل گردید.
گفتنی است صبح امروز حجت الاسلام و المسلمین تقوی فرد در رابطه با جزئیات دستگیری سعید مرتضوی دادستان سابق استان تهران از اعزام وی به تهران خبرداد.
حجت الاسلام و المسلمین تقوی فرد رئیس کل دادگستری استان مازندران با اعلام خبر دستگیری سعید مرتضوی در یکی از مناطق مازندران گفت: این فرد به دلیل اجرای حکم محکومیت قطعی به دوسال حبس تعزیری دستگیر شد.
وی افزود: محکوم خانهای به اتفاق یکی از بستگان درمنطقه سرخرود مازندران اجاره کرده بود که با نیابت از مرجع اجرای احکام تهران وی دستگیر و تحت الحفظ ساعاتی پیش به مرجع قضایی در تهران اعزام شد.