طرز تهیه سالاد سزار فیله مرغ با سس مخصوص

سالاد سزار اختراع «سزار کاردینی» آشپز ایتالیایی- آمریکایی است که در جشنهای استقلال آمریکا در سال ۱۹۲۴ از سر ناچاری و خالی بودن یخچال رستوران با مواد دم دستش یک سالاد خوشمزه آماده کرد.

سینه بدون پوست: ۱ عدد (اگر از فیله مراغ استفاده میکنید تعداد نفرات را در نظر بگیرید)
کاهو: ۱ بوته
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
نان تست به مقدار دلخواه
سیر: ۲ حبه رنده شده
شاخه رزماری: ۱ عدد
سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به مقدار دلخواه
پنیر پارمزان: ۳ قاشق غذاخوری رنده شده
آب لیموترش، نمک و فلفل به میزان دلخواه

در این فاصله نان تست را به صورت مکعبی برش بزنید. قبل از برش زدن دور نان تست را ببرید و قسمت نرم و سفید نان را برش بزنید. روغن زیتون را در یک تابه کمی داغ کنید و مقداری سیر رنده شده را در آن تفت دهید. تکههای نان تست را در روغن زیتون و سیر تفت دهید و برشته کنید، حالا نانهای تست شما به نان کروتان تبدیل شدهاند.
در یک ظرف بزرگ کاهوها را تکه تکه کنید (بهتر است کاهو را با دست تکه کنید) مرغ گریل و نان تست برشته شده را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. برای درست کردن سس سالاد آب لیموترش، نمک، فلفل، سرکه بالزامیک، سس مایونز، سس خردل، سیر رنده شده، پنیر پارمزان و چند قطره روغن زیتون را با هم ترکیب کنید و روی مواد سالاد بریزید و خوب هم بزنید. برای تزیین روی سالاد میتوانید از حلقههای برش داده زیتون سبز و سیاه بدون هسته و مقداری پودر پنیر پارمزان استفاده کنید.