ترنج موبایل
کد خبر: ۳۹۸۷۸

انتقاد پورفاطمی از تخریب هاشمی

تبلیغات
تبلیغات


نماينده دشتي و تنگستان در مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: دست‌هايي در كار است تا هاشمي را از نظام و رهبري جدا كند،ولي آنها اشتباه مي‌كنند، زيرا وي از ابتداي پيروزي انقلاب اين توطئه‌ها را پشت سر گذاشته است.

محمدمهدي پورفاطمي در پاسخ به سوالي درباره تخريب كه از سوي عده‌اي بر عليه آيت‌الله هاشمي رفسنجاني صورت مي‌گيرد. اظهار داشت: كسي كه هاشمي را تخريب كند نظام را تخريب كرده است، زيرا امام و رهبري به وي علاقه داشته و همچنين از خبرگان ملت راي گرفته است.

وي هشدار داد: دست‌هايي در كار است تا هاشمي را از نظام و رهبري جدا كند،ولي آنها اشتباه مي‌كنند زيرا وي از ابتداي پيروزي انقلاب اين توطئه‌ها را پشت سر گذاشته است.

وي خاطرنشان كرد: هاشمي گفته است كه در پاسخ به سخنان آيت‌الله يزدي حرف‌هايي را خواهد زد و واقعياتي را بازگو خواهد كرد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات