ترنج موبایل
کد خبر: ۴۰۱۰۸

انتقاد شدید قلعه نویی از کربکندی

تبلیغات
تبلیغات


سرمربي تيم فوتبال سپاهان با اشاره به كارنامه كربكندي گفت: آنها فرق عمق دفاع و كناره‌ها را تشخيص نمي‌دهند و اظهار نظر مي‌كنند.

امير قلعه‌نويي در مورد ديدار سپاهان و صباي قم عنوان كرد: سپاهان در اين بازي در حد و اندازه خود ظاهر نشد، اما خدا را شكر كه بازي را واگذار نكرديم. ما شروع خوبي نداشتيم. با پنالتي زود هنگام صبا شيرازه تيم ما به هم ريخت. با مصدوميت جعفرپور هم مجبور به تعويض احباري شديم. در ادامه بازي را در دست گرفتيم. در نيمه دوم هم تغيير سيستم داديم كه جواب نگرفتيم و با تغيير بعدي سيستم و اضافه كردن مهاجمان از فضاي كناري صبا استفاده كرده و به گل رسيديم.

وي در مورد حاشيه‌هاي اين ديدار گفت: دراين مورد از جلال مرادي بپرسيد كه چه جوي در ورزشگاه و زمين بازي ايجاد كردند.

قلعه‌نويي با اشاره به اينكه باشگاه سپاهان اين موارد را پيگيري خواهد كرد، افزود: پنالتي ما را همه ديدند كه به حق گرفته شد، اما چرا روي پنالتي صبا بحث نمي‌شود؟ بعد از بازي خودشان گفتند اگر پنالتي نبوده و داور آن را اعلام كرده؛ چرا پس از اعلام آن سوت‌هاي متعددي عليه صبا زده است. صبايي‌ها جوري مصاحبه كردند كه خودشان هم قبول داشتند كه پنالتي‌شان درست نبوده است. اين صحبت‌ها تبديل به ترفند شده است.

سرمربي سپاهان تأكيد كرد: جاي تأسف دارد كه به قشر سالم داوران توهين مي‌شود و تعجب مي‌كنم از عنايت كه چرا سكوت كرده است. با اين توهين‌ها به جامعه داوري اهانت مي‌شود. اين سئوال را از شما مي‌پرسم كه آيا قهرماني، پنالتي سپاهان را به ناحق گرفته است؟ در حال حاضر بايد عنايت به اين موضوع ورود كند.

اين مربي تصريح كرد: اين موارد براي آقايان كاسبي شده است. اگر ببرند روي تمرينات خوب و آناليز بازي را برده‌اند، اما وقتي مي‌بازند فوتبال ناپاك و مافيا را وسط مي‌كشند. چطور وقتي صبا 2 بر صفر جلو بود فوتبال پاك بود؟ ابراهيم توره كه گل زد تبديل به ناپاك شد؟

قلعه‌نويي با اشاره به اينكه به بازي‌هاي ديگر كاري ندارم و كارشناسان روي 2 پنالتي بازي با صبا نظرشان را ارائه دهند؛ به فارس گفت: پس از بررسي اين صحنه‌ها مافيا و ناپاكي مشخص خواهد شد. اين همه بگير و ببند براي مربيان شد، اما چرا هيچ‌گاه به قشر سالم داوران حرفي زده نشده است؟ اگر داوران ناسالم بودند با آنها هم برخورد مي‌شد. جرم ما در بازي با صبا اين بود كه در 6 دقيقه 2 گل زديم كه به مافيا تبديل شديم.

وي افزود: همه اين موارد به خاطر حسادت و بغض است. تيمي كه با بيشترين گل زده و كمترين گل خورده در صدر جدول قرار دارد، حسادت آقايان را برانگيخته است. مشكل آنها با من است و دوست ندارند قلعه‌نويي سومين جام را بياورد و اين جز حسادت چيز ديگري نيست. به من ارتباطي ندارد كه در اصفهان به آقايان تيم نمي‌دهند.

سرمربي سابق استقلال درباره اظهارات كربكندي اظهار داشت: كارنامه سابق اين آقا مشخص است و اميدوارم صبا سرنوشت برق شيراز و شهرداري را پيدا نكند. آنها فرق عمق دفاع و كناره‌ها را تشخيص نمي‌دهند و اظهار نظر مي‌كنند. هر 2 گل ما از كناره‌ها بوده است. البته هر جوري كه دوست داريم بازي كرده و تاكتيك‌هاي ما ارتباطي ديگران ندارد.

وي با اشاره به اينكه انسان بايد ريشه داشته باشد؛ تأكيد كرد: اگر كسي پيشرفت مي‌كند همه به دنبال زمين زدنش هستند. اگر ما 2 گل را نمي‌زديم فوتبال پاك مي‌شد؟
قلعه‌نويي در مورد وضعيت سپاهان براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا گفت: در حال حاضر درگير ليگ برتر هستيم و گروهي را مأمور آناليز حريفان كرده‌ايم. گروه ما گروه سختي است و بايد براي صعود تلاش بيشتري كرد.
اين مربي در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس درباره ديدار روز چهارشنبه پرسپوليس و استقلال خاطرنشان كرد: در مورد دربي اظهار نظري نمي‌كنم.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات