ترنج موبایل
کد خبر: ۴۰۸۲۱

تابش: كسي حق بهره‌برداري انحصارگرايانه از‌٢٢بهمن را ندارد

تبلیغات
تبلیغات


دبيركل فراكسيون خط امام(ره)، 22 بهمن را روز تجديد ميثاق با قانون اساسي دانست كه تجلي آرمان‌هاي امام(ره) و شهداء است و گفت: نگاه بخشي و گزينشي به قانون اساسي پذيرفتني نيست.

محمدرضا تابش‌ 22 بهمن ماه را روز دستيابي به آرمان‌هاي مردم و انقلاب و تحقق شعار استقلال، آزادي و تولد جمهوري اسلامي در تبلور اين شعارها و آرمان‌ها در قانون اساسي دانست.

وي اظهار داشت: ملت شريف ايران با وجود داشتن بعضا اعتراضاتي به برخي روش‌ها و رويه‌ها، اما موقعيت شناس هستند و انتظار اين است كه با حضور خود در راهپيمايي روز 22 بهمن بار ديگر وحدت و همبستگي هميشگي خويش را در اين مقطع حساس به نمايش بگذارند.

نماينده مردم اردكان در خانه ملت با بيان اين‌كه ساختارشكني پذيرفته نيست و اصلاح طلبان نيز حركت اصلاحي خود را در چارچوب قانون اساسي سامان مي‌دهند، تصريح كرد: ‌قانون اساسي خون بهاء شهدا و ملت سرافراز ايران است كه در فرايند پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي از بذل جان و مال خويش فروگذار نكردند.

وي ادامه داد: نگاه دوستداران و وفاداران به انقلاب اسلامي بايد به قانون اساسي كه در درون خود، جمهوريت و اسلاميت را مستتر دارد، باشد و نگاه بخشي به قانون اساسي پذيرفته نيست. بايد همه به كليت قانون اساسي احترام بگذارند و درجهت تحقق همه اصول آن بكوشند.

تابش ادامه داد:‌ نگاه گزينشي به قانون اساسي و اجراي آنچه به نفع حاكميت است و گريز از آنچه منافع و مصالح مردم و جامعه را در بردارد، به نفع اسلام و انقلاب نيست.

دبيركل فراكسيون خط امام(ره) با تاكيد بر اين‌كه روز 22 بهمن روز تجديد ميثاق با قانون اساسي است كه تجلي آرمان‌هاي امام(ره) و شهداست، افزود: اين روز بزرگ متعلق به همه مردم است و كسي حق ندارد به شكل انحصارگرايانه از اين مراسم مردمي بهره‌برداري سياسي و جناحي كند.

تابش هم‌چنين در پاسخ به سوالي در خصوص تعامل با كشورهاي 1+5 در قضيه تبادل سوخت هسته‌اي نيز اظهار داشت:دستيابي به فناوري صلح آميز هسته‌اي دستاوردي است كه معلق به همه مردم است و دولت‌هاي مختلف هم در اين فرايند سهيم و شريك هستند، چرا كه سابقه امر به اوايل دهه هفتاد برمي‌گردد كه اين قضيه شروع شد.

تابش ادامه داد: ملت به هيچ وجه نمي‌پذيرد در سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي اين دستاورد عظيم با معاوضه سوخت هسته‌اي از بين برود، اين روش، روش حل نيست، روش منحل كردن دستاوردهاي هسته‌اي است. ما قائل به حل مساله با تدبير و خردمندي و تعامل هستيم، اما نه به قيمت از دست دادن دستاوردهاي اين پروژه عظيم. به تصور من كارشناسي‌ترين نظر، ديدگاه مقام معظم رهبري است كه دولت بايد آن را اجرا كند.

وي ادامه داد: اگر ضرورتي به معاوضه سوخت هسته‌اي بود به قدر احتياج، در شرايط برابر و در خاك ايران اين تبادل صورت گيرد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات