ترنج موبایل
کد خبر: ۴۳۳۳۰۵

ترافیک پرحجم در مسیر کرج به تهران

ترافیک پرحجم در مسیر کرج به تهران

درخواست پلیس از مردم کشورمان این است که در این ایام از هرگونه تردد غیرضروری اعم از درون شهری و برون شهری پرهیز کنند و در خانه بمانند.

تبلیغات
تبلیغات

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور در آخرین دوشنبه سال 98 را تشریح کرد.

سرهنگ نادر رحمانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور گفت: گزارش‌های دریافتی از مراکز کنترل ترافیک در سراسر کشور حاکی از آن است که تردد در تمامی جاده‌های کشور بدون مشکل خاصی در حال انجام است و تنها در آزادراه کرج به سمت تهران از پل فردیس تا پل کلاک ترافیک پرحجم و نیمه سنگین است.

وی درباره وضعیت جوی جاده‌های کشور نیز گفت: در اکثر محورهای استان کرمان بارش باران گزارش شده است و در دیگر محورها پدیده جوی خاصی گزارش نشده است.

رحمانی ادامه داد: درخواست پلیس از مردم کشورمان این است که در این ایام از هرگونه تردد غیرضروری اعم از درون شهری و برون شهری پرهیز کنند و در خانه بمانند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات