bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۳۹۲۷۶

وضعیت بحرانی شیوع کرونا در خوزستان

وضعیت بحرانی شیوع کرونا در خوزستان

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص آخرین ارزیابی وضعیت کرونا در خوزستان گفت: به نظر می‌رسد در چند روز گذشته حداقل تعداد ابتلا به حالت ثبات رسیده و داریم به قله نزدیک می‌شویم گرچه پیش‌بینی ما این است که شاید در هفته آینده باز هم تعداد ابتلاها در خوزستان کمی بیشتر شود.

تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص آخرین ارزیابی وضعیت کرونا در خوزستان گفت: به نظر می‌رسد در چند روز گذشته حداقل تعداد ابتلا به حالت ثبات رسیده و داریم به قله نزدیک می‌شویم گرچه پیش‌بینی ما این است که شاید در هفته آینده باز هم تعداد ابتلاها در خوزستان کمی بیشتر شود.

دکتر علی احسان‌پور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: جلسه قرارگاه دانشگاهی مقابله با کرونا از صبح امروز تاکنون در دانشگاه علوم پزشکی اهواز در حال برگزاری است و همچنان با حضور اعضای قرارگاه و روسای بیمارستان‌ها، معاونت‌ها، مدیران‌کل و روسای ادارات ادامه دارد.

وی افزود: تصمیم‌گیری‌هایی در این جلسه شده است و به درخواست ریاست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مجددا جلسه شورای تامین خوزستان به صورت فوق‌العاده ظرف امروز و فردا تشکیل خواهد شد و درخواست می‌کنیم که همه ارگان‌ها و همه نهادهایی که متولی امر هستند، حتما در جلسه شورای تامین شرکت کنند.

احسان‌پور گفت: خصوصا شهرداری اهواز برای همکاری با شورای تامین خوزستان عزم جدی‌تری داشته باشد و در زمینه مقابله با کرونا حضور و فعالیتش را بیشتر کند.

وی بیان کرد: از مردم نیز می‌خواهیم رعایت کنند. شب گذشته رئیس بیمارستان رازی اهواز در برنامه‌ای خبری صحبت‌هایی داشت و فکر می‌کنم به حد کافی هشدار داده باشد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: هر چند با طغیان بیماری مواجه هستیم ولی کادر درمان از جان و دل مایه گذاشته‌اند و هنوز در تعداد فوتی‌ها ثبات داریم. تعداد فوتی‌ها در استان خوزستان افزایش قابل ملاحظه‌ای نداشته است و میزان میرایی بیماری در حد استاندارد جهانی است و توانسته‌ایم آن را در حد کشوری حفظ کنیم.

وی عنوان کرد: البته فشار خیلی زیادی در حال وارد آمدن به کادر درمان و سیستم بهداشت و درمان است و درخواست می‌کنیم که همه ارگان‌ها به کمک ما بیایند و ما را همراهی کنند.

احسان‌پور اضافه کرد: پیشنهادهایی داریم که حتما در شورای تامین مطرح خواهد شد و آنجا با توجه به همه جوانب، برای استان و برای رفاه مردم البته در کنار آسیبی که ممکن است در اثر بیماری ببینند، حتما تصمیم‌های جدی‌تری می‌گیریم.

وی در خصوص احتمال نیاز خوزستان به دریافت کمک از خارج از استان گفت: در حال حاضر درخواستی نداریم ولی مشکلی که وجود دارد این است که استان‌های دیگر نیز به شدت درگیر هستند. طغیانی که اکنون در خوزستان می‌بینیم، در واقع رسیدن ما به حدی است که سایر استان‌ها اکنون در آن حد هستند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: در واقع، استان‌های دیگر خیلی درگیر بودند و خوزستان در درگیری خیلی عقب بود. شرایطی در استان خوزستان فراهم شده بود و سختگیری‌ها در خوزستان بسیار بیشتر از دیگر استان‌ها بود و همین باعث شده بود که ما عقب بیفتیم.

وی افزود: آنها در اوج و قله بیماری بودند و هستند و به همین دلیل دیگر برایشان طغیان حساب نمی‌شود زیرا شرایط پایدار در سطح بالا را حفظ کرده‌اند و اکنون ما تازه داریم به آنها می‌رسیم.

احسان‌پور تصریح کرد: سیستم دیگر استان‌ها بسیار درگیر است و حتی بعضا درخواست می‌دهند که آزمایش‌هایشان توسط دانشگاه علوم پزشکی اهواز انجام شود.

وی در خصوص آخرین ارزیابی وضعیت کرونا در خوزستان گفت: به نظر می‌رسد در چند روز گذشته حداقل تعداد ابتلا به حالت ثبات رسیده و داریم به قله نزدیک می‌شویم گر چه پیش‌بینی ما این است که شاید در هفته آینده باز هم تعداد ابتلاها در استان خوزستان کمی بیشتر شود ولی به نظر می‌رسد خوزستان دارد به اوج خود می‌رسد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: با این وجود تحت هر شرایطی باید مواظب باشیم زیرا این حالت می‌تواند خیلی بحرانی‌تر و از توان سیستم درمان خارج شود. فعلا در آن شرایط نیستیم ولی حتما تمهیداتی را باید در نظر بگیریم که این اتفاق نیفتد.

وی بیان کرد: یکی از این تمهیدات، فعال کردن نقاهتگاه‌ها است. امروز (پنجشنبه) روز سوم است که یکی از نقاهتگاه‌های سطح شهر اهواز فعال شده است و می‌توانیم از این مکان برای بیمارانی استفاده کنیم که نیاز به بستری در بیمارستان ندارند ولی شرایط قرنطینه در منزل را نیز ندارند.

احسان‌پور افزود: از معتادان متجاهر سطح شهر اهواز نیز نمونه‌گیری انجام شده و این افراد، مرتب تحت نظر هستند. نیروهای بسیار زیادی در واحدهای بهداشتی به کار گرفته شده‌اند و بازرسی‌های زیادی از اصناف و مغازه‌ها انجام و تذکرهایی داده شده و حتی برخی از واحدها که رعایت نمی‌کردند، تعطیل خواهند شد. این بازرسی‌ها نیز ادامه خواهد داشت.

وی اضافه کرد: نمونه‌گیری از افراد مختلف و فعال کردن واحدهای نمونه‌گیری بیشتر و فعال کردن مراکز جامع سلامت از کارهایی است که در حوزه بهداشتی و پیشگیری از بیماری در حال انجام است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به احتمال طرح پیشنهاد تعطیلی خوزستان در شورای تامین و بازگشت محدودیت‌های قبلی گفت: در جلسه امروز قرارگاه دانشگاهی بابت همین موضوع بحث می‌شود. ظرفیت‌های بهداشتی، ظرفیت‌های درمانی و البته پیش‌بینی‌ها و مدل‌سازی‌های اپیدمیولوژیک را داریم بررسی می‌کنیم که ببینیم در بدترین شرایط چه اتفاقی می‌افتد تا پیشنهاد کارشناسی لازم را به شورای تامین خوزستان ارائه دهیم.

برچسب ها: خوزستان کرونا
پر بحث ترین
bato-adv
bato-adv