طرز تهیه فرنی مجلسی مناسب سفره های افطار و ماه رمضان

فرنی یک دسر ساده و خوشمزه است که هم به عنوان یک غذای سبک و هم به عنوان غذای کمکی کودک استفاده میشود. برای شیرین شدن این دسر خوشمزه میتوانید به جای شکر از مربا یا شیره انگور استفاده کنید.
مواد اولیه لازم برای تهیه فرنی برای ۴ نفر
شکر ۶ تا ۸ قاشق سوپخوری
نشاسته گل ۴ قاشق سوپخوری
چوب دارچین ۲ تکه
هل ۲ عدد
گلاب ۲ قاشق سوپخوری
کره ۲۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
خلال بادام به میزان لازم برای تزئین
خلال پسته به میزان لازم برای تزئین
پودر دارچین به میزان لازم برای تزئین
طرز تهیه فرنی

۲- زمانی که فرنی به غلظت دلخواه رسید گلاب + کره را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید سپس چوب دارچین و هل را خارج کنید. دقت داشته باشید که فرنی بعد از سرد شدن کمی سفت میشود پس حواستان باشد وقتی آن را از روی حرارت بردارید که نه سفت باشد نه آبکی.
۳- فرنی را میتوانید به همین شکل ساده در ظرف مورد نظر بریزید با خلال بادام و پسته و پودر دارچین تزئین کنید. اگر خواستید فرنی را در چند رنگ داشته باشید میتوانید آن را به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید به ۱ قسمت زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید به ۱ قسمت پودر کاکائو که آن را با کمی آب جوش رقیق کرده اید اضافه کنید قسمت دیگر هم به صورت ساده و سفید باشد. وقتی فرنی را از روی حرارت برداشتید تا داغ هست در ظرف مورد نظر بریزید، چون در صورت سرد شدن میبنده و دیگه نمیتوانید مرتب تزیینش کنید.
۴- اگر میخواهید فرنی را به صورت قالبی در بیاورید اجازه دهید کمی از حرارت بیفتد و ولرم شود سپس آن را داخل قالب بریزید و بگذارید داخل یخچال تا ببندد بعد از حدود ۲ ساعت میتوانید در ظرف مورد نظر برگردانید برای خارج کردن ابتدا با یک چاقو دور قالب رو باز کنید، بعد فرنی را در ظرف مورد نظر برگردانید نیازی به چرب کردن قالب هم نیست.

بیشتر بخوانید: