ترنج موبایل
کد خبر: ۴۳۹۸۱۷

(ویدئو) تلاش زندانیان برای ابتلا به کرونا!

حجم فایل ویدیویی : ۲۴.۷۱M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۲:۳۹ دانلود فایل

زندانیان یک زندان در آمریکا در تلاش هستند که خود را به روش های مختلف ازجمله استفاده از لیوان های شخصی یکدیگر به طور مشترک، به ویروس کرونا مبتلا کنند.

تبلیغات
تبلیغات

الکس ویلانووا رئیس پلیس شهر لس‌ آنجلس آمریکا اعلام کرد برخی زندانیان در یکی از زندان‌های ایالت کالیفرنیای آمریکا تلاش می‌کنند از لیوان‌های شخصی خود به طور مشترک استفاده کنند که خود را به ویروس کرونا مبتلا کنند تا در نتیجه زندانیان دیگر و خودشان آزاد شوند.

به گزارش فرارو، سی‌ان‌ان در ویدئویی که امروز منتشر کرد، زندانیانی را نشان می‌دهد که در تلاش هستند خود را به روش‌های مختلف، ازجمله استفاده از لیوان‌های شخص یکدیگر به طور مشترک، به ویروس کرونا مبتلا کنند.

برخی از مقامات پلیس کالیفرنیا نیز شاهد بوده‌اند که این زندانیان قبل از انجام تست کرونا، آبجوش می‌نوشیده‌‌اند تا دمای بدن خود را افزایش دهند.

در این هفته تا کنون 21 زندانی تست کرونای مثبت داشته‌‌اند و تاکنون بیش از 350 زندانی در این بخش تست کرونای مثبت داشته‌اند.

حجم فایل ویدیویی : ۲۴.۷۱M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۲:۳۹ دانلود فایل
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات