اطلاع رسانی تبلیغاتی
معرفی ۲ غذای مورد علاقه ایرانی ها (سالاد ماکارونی و میرزا قاسمی)

اگر به دنبال تهیه یک میان وعده و یا حتی وعده غذایی سالم و فوری در کمترین زمان هستید، از میرزا قاسمی و سالاد ماکارونی نباید غافل شوید. شاید با خود بگویید که بیشترین زمان برای آماده سازی این دو وعده غذایی خوشمزه چقدر است؟ تنها 15 دقیقه! بله واقعا بتوان در این زمان کم، یک وعده غذایی پرانرژی و سالم را آماده کرد، جای بسی تعجب دارد.
با توجه به ماشینی شدن زندگی روزمره و شاغل بودن اغلب خانمهای خانهدار و عدم داشتن زمان کافی برای پخت غذا، در این مقاله قصد داریم به توضیحاتی راجع به این دو وعده غذایی مغذی و پر انرژی بپردازیم، پس با ما همراه باشید.
سالاد ماکارونی:
پیش از اینکه راجع به نکات کلیدی سالاد ماکارونی (Macaroni salad) توضیح دهیم، بهتر است به شرح مختصری از این سالاد خوشمزه و مقوی بپردازیم.
سالاد ماکارونی از گروه سالاد پاستا است که ماکارونی و سس مایونز از ترکیبات اصلی این سالاد هستند اما ترکیبات این سالاد به این دو نوع ماده غذایی ختم نمیشود؛ استفاده از مرغ، کالباس، کرفس، پیاز خام، گوشت، پنیر و سایر سبزیجات میتواند از ترکیبات دیگر این سالاد باشد.
در آمریکای شمالی از سالاد ماکارونی به عنوان وعده غذایی اصلی استفاده میشود. اگر چه میتوان از این سالاد در کلیه فصلهای سال استفاده کرد اما جالب است بدانیم که طرفداران این وعده غذایی یعنی سالاد ماکارونی در فصل بهار و تابستان، دو چندان میشود.
با توجه به اینکه سلیقه غذایی هر فردی ممکن است با فرد دیگر متفاوت باشد، بنابراین این وعده غذایی خوشمزه میتواند با توجه به نوع طبع، میل و سلیقه هر شخص آماده شود. در این سالاد میتوان از سس مایونز گرفته تا انواع سسهای آسیایی و حتی روغن کنجد به کار برد پس برای تهیه این سالاد، لحظهای درنگ نکنید.
تمام نکاتی طلایی که درباره سالاد ماکارونی باید بدانیم:
- استفاده از ماکارونی مناسب:
- برای تهیه این سالاد خوشمزه، انتخابهای زیادی برای ماکارونی داریم اما باید علاوه بر اینکه به اندازه و شکل ماکارونی توجه شود، به ماندگاری آن نیز دقت شود. شاید با خود بگویید که ماندگاری چه تاثیری در فراهم کردن سالاد ماکارونی دارد؟ پاسخ ساده است، در فصلهای گرم مانند تابستان، ماندگاری ماکارونی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که باید مورد توجه قرار گیرد.
- پیشنهاد میشود از ماکارونیهای کوچک استفاده شود و از ماکارونیهایی که به صورت لولهای هستند و ممکن است سبزیجات استفاده شده به داخل آنها رود، خودداری شود.
- پخت و پز ماکارونی:
زمان پخت و پز ماکارونی بسیار اهمیت دارد بنابراین از قرار دادن طولانی مدت آن بر روی گاز باید خودداری کرد.
- نحوه اضافه کردن نمک:
- اگر میخواهید به سالاد ماکارونی خود نمک اضافه کنید، بهتر است یکبار و در آخرین مرحله این کار را انجام دهید. شاید با خود بگویید که دلیل این کار چیست؟ باید در پاسخ بگوییم که با توجه به اینکه عمدتا ماکارونی استفاده شده در سالاد، با لایهای از چربی متراکم پوشانده میشود بنابراین بهتر است در آخرین مرحله این کار را انجام دهیم.
- مهمترین راهکار برای رفع این مورد میتواند اضافه کردن نمک به آب ماکارونی که درحال پخت است و همچنین طعمدار کردن سس و اضافه کردن چاشنیهای مورد نیاز، قبل از اضافه کردن به سالاد باشد.
- زمان اضافه کردن سس:
زمانی که ماکارونی گرم است بهتر است سس را به آن اضافه نکنید. اجازه دهید تا ماکارونی پخته شده کاملا خنک شود سپس سس و چاشنی مورد نظر را اضافه کنید. شاید از مهمترین دلیل این کار جذب سس زیاد به وسیله ماکارونی در زمانی که گرم است، اشاره کرد.
در این بخش با موارد و نکات مهمی که در تهیه سالاد ماکارونی نیاز است بدانیم، اشاره شد. برای مشاهده دستور سالاد ماکارونی از اکالا بلاگ، کلیک کنید. با توجه به نکات ذکر شده میتوان یک میان وعده ساده، فوری و خوشمزه را آماده کرد و از طعم بینظیر آن لذت برد.
میرزا قاسمی:
از هر چیزی بگذریم اما از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی نمیتوان گذشت. میرزا قاسمی ((Mirza Ghasemi یکی از غذاهای محلی استان گیلان (رشت) است که به دلیل محبوبیت بسیار بالا در کل ایران و حتی خارج از کشور، طرفداران زیادی به خود اختصاص داده است.
شاید با خود بگویید که دلیل نامگذاری این غذای خوشمزه چیست؟ میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان والی که در زمان ناصرالدین شاه، حاکم رشت بود ابداع شد و پس از استقبال بسیار بالا، به سراسر ایران گسترش پیدا کرد به طوری که این روزها در سراسر دنیا از این وعده غذایی خوشمزه و مقوی استفاده میکنند.
جالب است بدانیم که در اکثر نقاط کشورمان میرزا قاسمی با نان سرو میشود اما در زادگاه اصلی خود یعنی گیلان، با برنج سرو میشود. مراحل پخت میرزا قاسمی را در اکالا بلاگ ببینید.
نکات طلایی که در پخت میرزا قاسمی باید بدانیم:
- کباب کردن بادمجان:
بهتر است برای کباب کردن بادمجان از شعله کم گاز استفاده شود اما میتوان از طریق زغال و فر نیز این کار را انجام داد.
- طعم دندههای خارق العاده:
- اگر میخواهید رنگ میرزا قاسمی تغییر کند و خوشرنگتر شود، بهتر است از رب در آن استفاده شود.
- استفاده از سیر نیز میتواند در طعم اصلی میرزا قاسمی موثر باشد پس از سیر نباید غافل شد.
- سایر ترفندها برای پخت میرزا قاسمی:
- میتوانید برای استفاده از گوجه در میرزا قاسمی، در ابتدا گوجه را کبابی کرده و پس از پوست گرفتن، آن را رنده کرد.
- اگر به دنبال تزیین میرزا قاسمی هستید میتوانید از قالبهای ژله استفاده کنید.
در این مقاله با نکات مهم و کلیدی که در پخت میرزا قاسمی و سالاد ماکارونی نیاز است بدانیم، آشنا شدیم. آیا شما از این وعدههای غذایی در طول روز استفاده میکنید؟ نظر شما راجع به سایر ترفندهایی که در تهیه این مواد غذایی خوشمزه نیاز است بدانیم چیست؟ دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.