طرز تهیه ترشی انار و لبو؛ خوشمزه و خوشرنگ

ترشی از مخلفات اصلی سفره غذا برای ایرانیهاست که بیشتر در فصل پاییز و زمستان تهیه میشود. یکی از ترشیهای لذیذ و خوشرنگ این فصل ترشی انار و لبو است.
مواد لازم برای تهیه ترشی انار و لبو
انار: متوسط ۲ عدد
سیب متوسط: ۲ عدد
شکر: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
گلپر: ۱ قاشق چایخوری
سیاهدانه: ۱ قاشق چایخوری
سرکه: به میزان لازم
آب لبو: به میزان لازم
طرز تهیه ترشی انار و لبو
۲- لبوها را در اندازه دلخواه خرد کنید. اگر خواستید، میتوانید لبوها را با قالب شیرینی قالب بزنید. سیبها را هم خرد کنید یا با قالب شیرینی قالب بزنید. در مرحله بعد انارها را دون کنید و به سیب و لبو خرد شده را اضافه کنید. همچنین میتوانید سیب و لبو را رنده کنید؛ سپس شکر + نمک + گلپر + سیاهدانه را به مواد اضافه کنید.
۳- سپس همه مواد را در ظرف شیشهای بریزید. نصف شیشه را با سرکه سفید پر کنید و مابقی را آب لبو بریزید. اگر خواستید ترشی شما ترشتر شود، شکر را حذف کنید و یا اینکه سرکه را نسبت به آب لبو بیشتر بریزید. این ترشی معمولاً بعد از یک هفته آماده مصرف است.
نکاتی که باید در تهیه انواع ترشی رعایت کنید
۲- ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در داخل یخچال نگهداری کنید.
۳- در ریختن ادویه ترشی و نمک زیادهروی نکنید. بعضیها در تهیه ترشی به قدری ادویه را زیاد میریزند که تمام مواد ترشی عطر و طعم اصلی خودشان را از دست میدهند.