ترنج موبایل
کد خبر: ۴۸۳۵۸

مارادونا خطاب به ايگواين: به خاطر مردم بازي كن

تبلیغات
تبلیغات


سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين خطاب به بازيكن كليدي رئال مادريد گفت: به خاطر مردم بازي كن.

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين اين روزها مسائل تاكتيكي و فني را كنار گذاشته و در جلسات متعدد تنها به تقويت مسائل روحي و رواني مشغول است.

ديه‌گو آرماندو مارادونا زودتر از آنچه كه گمان مي‌رفت به سراغ مسائل احساسي رفته و هر روز در چند نوبت با بازيكنان خود در مورد تاريخ آرژانتين، مردم، پرچم اين كشور و عشق به آمريكاي جنوبي سخنراني مي‌كند.

بازيكنان قبل از ورود به محل تشكيل اين كلاس‌ها در چند نوبت پرچم كشورشان را مي‌بوسند و در جاي جاي هتل محل اقامت تيم ملي آرژانتين تصاويري از گريه مردم در هنگام تشويق تيم ملي نصب شده تا بازيكنان در هنگام تماشاي آنها به فكر فرو بروند.

مارادونا روز گذشته با فرياد بر سر گونسالو ايگواين بازيكن كليدي رئال مادريد اسپانيا گفت: به خاطر مردم بازي كن و به هيچ چيز ديگري جز شاد كردن كودكان كشورت فكر نكن.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات