ترنج موبایل
کد خبر: ۴۹۵۳۷۸

زانو زدن بایدن در مقابل رییس دفتر رییس جمهوری اسراییل

زانو زدن بایدن در مقابل رییس دفتر رییس جمهوری اسراییل

در جریان مکالمه ریولین با بایدن، او به بایدن می‌گوید رییس دفترش خانم «ریوکا راویتز» - که از طایفه یهودیان متعصب «هاردی» (حریدیم) است - مادر ۱۲ فرزند است. بایدن پس از شنیدن این مطلب از زبان همتای اسراییلی، به نشانه احترام در مقابل «ریوکا راویتز» زانو می‌زند.

تبلیغات
تبلیغات

انتشار تصویر زانو زدن «جو بایدن» در مقابل رییس دفتر رییس جمهوری اسراییل در جریان سفر هفته گذشته رییس جمهوری اسراییل به واشنگتن، بازتاب زیادی در رسانه‌های اسراییلی و آمریکایی داشته است.

به گزارش عصرایران، این اتفاق در جریان سفر هفته گذشته «رووین ریولین» رییس جمهوری اسراییل به واشنگتن و دیدار با بایدن در کاخ سفید (در ۲۸ ژوئن ۲۰۲۱) روی داده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های اسراییلی که دیروز این عکس را منتشر کردند، در جریان مکالمه ریولین با بایدن، او به بایدن می‌گوید رییس دفترش خانم «ریوکا راویتز» - که از طایفه یهودیان متعصب «هاردی» (حریدیم) است - مادر ۱۲ فرزند است.

بایدن پس از شنیدن این مطلب از زبان همتای اسراییلی، به نشانه احترام در مقابل «ریوکا راویتز» زانو می‌زند.

انتشار این عکس در رسانه‌های اسراییلی و سپس در آمریکا بازتاب زیادی داشته و برخی رسانه‌های آمریکایی، این تصویررا عکس هفته لقب داده اند.

یهودیان متعصب حریدیم دارای سنن خاصی هستند از جمله اینکه علاقه زیادی به فرزندآوری دارند.

جو بایدن

جو بایدن

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱۳ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات