ترنج موبایل
کد خبر: ۵۰۰۶۸۱

اولین خرید استقلال مشخص شد

اولین خرید استقلال مشخص شد

آرمین سهرابیان مدافع فصل گذشته گل گهر، اولین خرید استقلال برای فصل آینده خواهد بود.

تبلیغات
تبلیغات

فرارو: فرهاد مجیدی فهرست بازیکنان مدنظرش برای فصل پیش روی استقلال را به مسئولان باشگاه ارائه کرده و به نظر می‌رسد نام آرمین سهرابیان، مدافع فصل گذشته گل گهر در ابتدای آن قرار دارد. سهرابیان که پیش‌تر سابقه بازی کردن در ترکیب استقلال را داشته فصل اخیر یکی از بازیکنان مورد علاقه قلعه نویی در گل گهر سیرجان بود.

به گزارش فرارو، مذاکره استقلال با آرمین سهرابیان منطقی هم به نظر می‌رسد. این تیم هروویه میلیچ و محمد نادری دو بازیکن چپ پای خط دفاعی اش را از دست داده و حالا فقط متین کریم زاده را در این پست دارد. فرهاد مجیدی برای پرکردن جای خالی مدافعان کناری اش نیاز به بازیکنان تخصصی در این پست دارند.

موضوع مهم درباره آرمین سهرابیان اینکه علاوه بر بازی کردن در این پست می‌تواند به عنوان مدافع میانی هم ایفای نقش کند و دست فرهاد مجیدی را برای انتخاب باز بگذارد. همین روز گذشته مدیربرنامه‌های آرمین سهرابیان وارد باشگاه استقلال شده و مذاکرات اولیه را هم انجام داده است هرچند که عنوان شده گل گهر سیرجان هم همچنان در پی راضی نگه داشتن آرمین سهرابیان است و به او پیشنهاد تمدید قرارداد داده است.

قرارداد سهرابیان با گل گهر به اتمام رسیده و طبیعتا اگر پیشنهاد مالی استقلالی‌ها مورد توجه سهرابیان قرار بگیرد، او اولین خرید فصل جدید استقلال خواهد شد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۸ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات