آموزش تهیه ماست خانگی در منزل

ماست یکی از مهمترین و پر طرفدارترین چاشنیها در سفره غذای ایرانی است. ماستهای خانگی به دلیل طعم اصیل و سنتی ماست و نداشتن مواد نگهدارنده بسیار سالمتر از ماستهای پاستوریزه هستند. در این مطلب با آموزش ماست خانگی در منزل همراه ما باشید.
فراروـ مصرف روزانه شیر و فراوردههای لبنی به دلیل داشتن کلسیم فراوان برای سلامتی بدن و به خصوص داشتن استخوانهای قوی بسیار ضروری است. ماست یکی از پر طرفدارترین چاشنیهای کنار غذاست که در سفره ایرانیان جایگاه ویژهای دارد. ماستهای بازاری و پاستوریزه معمولا پر چرب، دارای نشاسته و مواد نگهدارنده هستند، به همین دلیل عدهای ترجیح میدهند که از ماستهای محلی یا ماست خانگی استفاده کنند. اگر طرفدار طعم اصیل ماست خانگی هستید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا آموزش تهیه ماست در منزل را با روشی بسیار ساده با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.
مواد لازم برای تهیه ماست خانگی
ماست برای مایه: ۳ قاشق غذاخوری
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به شیر
طرز تهیه ماست خانگی

نکات مهم
۲ ـ ظرفی که میخواهید در آن ماست بزنید، بهتر است سفالی باشد؛ اگر ماست را در ظرف پلاستیکی درست میکنید، حتما وقتی شیر از حرارت افتاد، آن را توی ظرف خالی کنید.
۳ ـ ماستی که برای مایه استفاده میکنید، بهتر است ماست معمولی باشد. اگر از ماست پاستوریزه استفاده میکنید، سعی کنید ماست پرچرب ساده باشد و از ماستهای یونانی، هم زده یا چکیده و بسیار پرچرب برای مایه زدن استفاده نکنید.