راز تهیه یک قرمه سبزی خوشمزه همراه با ادویه مخصوص

یکی از خوشمزهترین و محبوبترین خورشتهای ایرانی قرمه سبزی است که در سفره ایرانیان جایگاه ویژهای دارد. تهیه یک قرمه سبزی جا افتاده و خوشمزه نکات و رموزی دارد که در ادامه این مطلب به شرح آن پرداختهایم.
رازهای طلایی برای تهیه یک خورشت قرمه سبزی خوشمزه
۲ ـ برای تهیه قرمه سبزی بهتر است حتما از روغن جامد و نباتی استفاده کنید. روغن مایع باعث میشود قرمه سبزی شما به اندازه کافی روغن نیاندازد.
۳ ـ استفاده از گوشت بره به جای گوشت گوساله یکی دیگر از نکات مهم در پخت یک قرمه سبزی خوشمزه است. گوشت بره به صورت طبیعی نرمتر از گوشت گوساله است؛ همچنین چربی بیشتری دارد که برای تهیه یک قرمه سبزی اصیل و جا افتاده ضروری است.
۴ ـ اسفناج یا آب اسفناج پخته در قوام قرمه سبزی نقش مهمی دارد؛ بنابراین سعی کنید همواره در تهیه قرمه سبزی از اسفناج یا آب آن استفاده کنید.
۵ ـ سرخ کردن سبزی یکی دیگر از نکات مهم برای تهیه قرمه سبزی است. سبزی را باید به اندازهای سرخ کنید که رنگش تیره شود و روغن بیاندازد.
۶ ـ سعی کنید قرمه سبزی را خیلی زود بار بگذارید. مثلا اگر برای ناهار قصد تهیه قرمه سبزی دارید، بهتر است از صبح زود آن را آماده کنید. هرقدر زمان پختن قرمه سبزی بیشتر باشد، جا افتادهتر و لعابدارتر خواهد شد.
طرز تهیه ادویه مخصوص قرمه سبزی

ترخون خشک: ۱۰۰ گرم
مرزه خشک: ۱۰۰ گرم
جعفری خشک: ۱۰۰ گرم
ریحان خشک: ۱۰۰ گرم
شنبلیله خشک: ۱۰۰ گرم
پیازچه: ۱۰۰ گرم
فلفل سیاه: ۲۰۰ گرم
پودر دارچین: ۲۰۰ گرم
پودر زیره سبز: ۲۰۰ گرم
زردچوبه: ۲۰۰ گرم
همه این مواد را توی یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. پس از اینکه قرمه سبزی شما پخت و جا افتاد، قبل از اینکه اجاق را خاموش کنید، یک قاشق غذاخوری از این ترکیب را به خورشت اضافه کنید و هم بزنید و بعد از پنج دقیقه خورشت را خاموش کنید. این ادویه را توی یک شیشه تمیز یا ظرف در دار بریزید و در جای خشک نگهداری کنید و هر بار که قرمه سبزی درست میکنید، از آن استفاده کنید. اگر سبزیها را به صورت تازه در منزل خشک کنید، ادویه شما عطر و بوی بهتری خواهد داشت.