ولايتي:قبل شادي باید گزارش آمريكا را بررسي كنيم
مشاور مقام معظم رهبري در امور بينالملل اعلام کرد در موضوع هستهاي، سياست تدبير از موضع قدرت را پيش گيريم و از البرادعي مجسمه قداست نسازيم.
دكتر علي اكبر ولايتي درخصوص گزارش اخير دستگاههاي اطلاعاتي آمريكا مبني بر صلحآميز بودن موضوع هستهاي ايران و در پاسخ به اين سوال كه آينده مساله هستهاي و تحريمها را چه ميدانيد، تصريح كرد: «اين گزارش نشان ميدهد كه اگر هم اراده لازم را براي ادامه كار صلحآميز هستهاي داشته باشيم و در عين حال تدبير مناسب را به كار ببريم كه هم حقمان را داشته باشيم و هم سعي كنيم كه محيط و مـــوضـــوع بـــه تـشـنــج و تـنــش كـشـيــده نشود.»
مشاور مقام معظم رهبري در امور بينالملل افزود: «تدبير از موضع قدرت به خوبي پيش رفته است البته اين هم خطرناك است كه ما بنشينيم كه اگر گروهي در غرب از حق ما دفاع كرد، خوشحال شويم. ولايتي تصريح كرد: زلف منافعمان را به بيگانهها گره نزنيم و اگر در تاييد حق ما چيزي گفته و گروه مطالعاتي آمريكا اظهار نظري كرده و تاييد كردند كه ايران از سال 2003 به بعد دنبال كار نظامي نيست، مفهوم مخالف آن، اين است كه تا سال 2003 دنبال كار نظامي و سلاح بوده است در حالي كه ما ميگوييم ما هيچ گاه نبودهايم لذا اگر بنا است كارناوال شادي راه بيندازيم، به اين موضوع هم فكر كنيم.»
وي ادامه داد: «البرادعي چهار تا مثبت ميگويد و دو تا منفي، اما خيلي از البرادعي مجسمه قداست نسازيم كه اگر فردا به او فشار آوردند يا وعده و وعيد دادند معلوم نيست حرف ديگري نزند.
اگر موضع مثبت گرفتند اظهار خوشحالي كنيم اما اگر قرار شد همه سرنوشتمان را به اينكه آن طرف آب چه ميگويند وصل كنيم، اگر فردا گروه ديگري حرف ديگري زدند چه؟»
وي ادامه داد: «به صورت متعادل كار را ادامه دهيم يعني نه خيلي خوشحال شويم از اينكه گروهي آمريكايي، ما را تاييد كردند و يا ناراحت نشويم از اينكه گروه ديگري عليه ما حرف زدند.»
ولايتي تصريح كرد: «با فكري متعادل به همان سياست تدبير برگرديم اما استوار و قدرتمند در دفاع از حقوقمان بايستيم.»