ناطق نوري: از ترويج خرافات احساس خطر ميكنم
حجتالاسلام والمسلمين علي اكبر ناطق نوري گفت که اگرچه اعتقادات ما مبناي عقلي و فكري دارد، اما از ترويج خرافات و موهومات در كشور احساس خطر ميكنم.
مشاور مقام معظم رهبري كه در مراسم عزاداري و نوحهخواني ويژه سالروز شهادت امام محمد تقي(ع) در موسسه خيريه فرهنگي جوادالائمه يزد سخن ميگفت، ضمن گراميدشت سالروز شهادت حضرت امام محمد تقي (ع) و تسليت به پيشگاه حضرت مهدي (عج) اظهار داشت: اميد است خداوند منان ما را از پيروان واقعي اهل بيت و جانشينان راستين آنها قرار دهد.
وي افزود: حركت نبي اكرم (ص)و ائمه هدي (ع) درطول تاريخ براي رشد و ارتقاي فكري انسانها بوده و حركتي فرهنگي به شمار ميرود، همچنين انقلاب ما نيز انقلاب فرهنگي است و فرهنگ پيش از هر رنگ ديگري به اين انقلاب صبغه بخشيده است.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام تصريح كرد: امروز جنگ و درگيري با دشمنان اسلام و دشمني آنان با انقلاب، جنگ فرهنگي و به تعبير مقام عظماي ولايت، شبيخون فرهنگي است و طبق فرامين و رهنمود ايشان تمام موسسات فرهنگي بايد در اين راستا گام بردارند.
ناطق نوري با تعريف واژه شيعه اظهار داشت: لفظ شيعه با كلماتي چون مشايعت و تشييع به معناي پيروي همخانواده است و مرحوم شهيد ثاني (ره) نيز بيان ميدارد، شيعه كسي است كه تابع علي باشد و دنبال علي حركت كند، اما بر اين اساس بايد گفت هرچند محب علي بودن سخت است، اما آسانتر از شيعه علي شدن است و نبايد اين دو مقوله يكسان تلقي شود.
وي تاكيد كرد: شيعيان اهل هدايت، تقوا، پرهيزكاري، خير، مبارزه، فتح و پيروزي هستند و هيچگاه در مسير بي تفاوتي، ضلالت و گمراهي نخواهند رفت.
ناطق نوري افزود: آنچه از مكتب رسول خدا، علماي شيعه و معتقدات استنباط ميشود، اين است كه شيعه مبتني بر منطق، عقل و استدلال است، همچنين غير از نقل و قرآن و سنت، ديده ميشود پاي اعتقادات شيعه در استدلالات عقلي و نقلي استوار و عقلگرايي بر تفكر شيعه حاكم است.
وي يادآور شد: رهبر و امام در شيعه از شايستهترين انسانها به شمار ميروند كه پايه اين امر نيز عقل و خردگرايي است، همچنين احكام بر پايه استدلالات بيان شده و اين امر حتي در قداست مكانهايي نظير مدينه و كربلا نيز به چشم ميخورد؛ چرا كه اين دو سرزمين به واسطه انسانهايي ارزش يافته است كه در راه خدا جهاد داشته و جهاد آنان به منزله زنده بودن به شمار ميرود و ارزشمند است و بر اين اساس خاك آنان نيز قداست مييابد.
ناطق نوري در ادامه با اشاره به خطرناك بودن ترويج خرافات يادآور شد: در سالهاي اخير در كشور ما، يكسري خرافات و موهومات در حال ترويج ديده ميشود كه بسيار خطرناك است و پشت اين قضايا به احتمال قوي دست بيگانه در كار است.
وي گفت: اين خود يك تهاجم فرهنگي محسوب ميشود.
مشاور مقام معظم رهبري در ادامه گفت: ادعاها و كارهايي به نام شيعه و محبان اهل بيت توسط شيادان هوسران دنياپرست حقهباز صورت ميگيرد كه دشمنان شيعه را جريتر ميكند.
وي افزود: توصيه ميكنم به ويژه زنان، به نام اسلام، شيعه و امام زمان (عج)، گول اين شيادها را نخورند؛ چرا كه هر كس، نميتواند ادعاي ارتباط و ديدار امام زمان (عج) را داشته باشد و اين مسائل جز خرافات و دكانداري افراد پست چيز ديگري نيست.
ناطق نوري ادامه داد: افرادي كه در ارتباط با اين گونه مسائل دستگير ميشوند، اعترافاتي تكاندهنده، شرمآور و آكنده از فساد دارند.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام همچنين گفت: از ترويج خرافات و موهومات احساس خطر ميكنم، حال آن كه اعتقادات ما مبناي عقلي و فكري دارد.
ناطق نوري ادامه داد: دين و مكتب، مردم را در زمان غيبت رها نكرده و استفاده از فقهاي ديني را بيان ميدارد. امروز در جامعه خبرگان از سوي مردم انتخاب ميشوند و رهبر از طريق خبرگان برگزيده ميشود و او در حكومت جانشين امام معصوم است.
مشاور مقام معظم رهبري در پايان خاطرنشان ساخت: اختيارات رهبر در حكومت مانند اختيارات ائمه معصوم است. اسلام، اين دين كامل، مردم را بلاتكليف رها نكرده و با توجه به اين مساله مردم ميتوانند شيعيان واقعي باشند.
بر اساس اين گزارش اين مراسم با روضهخواني و عزاداري از سوي حجتالاسلام والمسلمين ناطق نوري پايان يافت.