ترنج موبایل
کد خبر: ۵۳۵۸۴۶

قطع انگشتان و پا‌های نوجوانی که برنج و نودل مانده را با هم خورده بود

قطع انگشتان و پا‌های نوجوانی که برنج و نودل مانده را با هم خورده بود

این نوجوان به دلیل "شوک، نارسایی چند عضوی و بثورات پوستی" در بیمارستان بستری شد. او دچار تنفس غیرطبیعی، فشار خون بالا و استفراغ شد. بر اساس گزارش‌ها پس از آزمایش‌های بیش تر، پزشکان ابتلای او به بیماری پورپورا فولمینانس را تشخیص دادند بیماری‌ای که باعث سفتی گردن، حالت تهوع، فروپاشی تنفسی، شوک و نارسایی اعضای بدن بیمار می‌شود.

تبلیغات
تبلیغات

فرارو- نوجوانی ۱۸ ساله چند ساعت پس از خوردن باقی مانده غذای خریداری شده از رستوران به دلیل نارسایی در چند عضو در بیمارستان بستری شد و سپس هر دو پا و تمام انگشتان او قطع شدند.

به گزارش فرارو به نقل از یاهو نیوز؛ این دانشجوی کالج ماساچوست برنج، مرغ و نودل خریداری شده از رستوران را با هم خورده بود. براساس گزارش مجله پزشکی نیوانگلند او پس از خوردن غذا در ناحیه شکم احساس درد کرد و پوست اش به رنگ بنفش تغییر شکل پیدا کرده بود.

این نوجوان به دلیل "شوک، نارسایی چند عضوی و بثورات پوستی" در بیمارستان بستری شد. او دچار تنفس غیرطبیعی، فشار خون بالا و استفراغ شد. بر اساس گزارش‌ها پس از آزمایش‌های بیش تر، پزشکان ابتلای او به بیماری پورپورا فولمینانس را تشخیص دادند بیماری‌ای که باعث سفتی گردن، حالت تهوع، فروپاشی تنفسی، شوک و نارسایی اعضای بدن بیمار می‌شود.

بر اساس این گزارش، پورپورا فولمینانس یک عارضه نادر است که با شوک سپتیک یا عفونی (به دلیل جراحت ناشی از عفونت) همراه است که دانشجویان آن را تجربه می‌کنند. این بیماری توسط باکتری ایجاد می‌شود و علائمی مانند تب و استفراغ ناگهانی را به همراه دارد. مرکز پیشگیری و کنترل بیماری امریکا هشدار می‌دهد که این بیماری می‌تواند در عرض چند ساعت منجر به مرگ فرد مبتلا شود.

این بیماری یک سندرم عفونی است که نشان دهنده شکل بسیار شدید سپسیس است و باعث لخته شدن خون و نکروز بافت می‌شود و اغلب بر اثر عفونت تهاجمی مننگوکوک ایجاد می‌شود و اگر به موقع مراقبت نشود نتیجه آن کشنده است. در طول مدت درمان در بیمارستان وضعیت این بیمار بدتر شد. او دچار نکروز، مرگ بافت و سلول شد. بر اساس گزارش‌ها پزشکان در نهایت مجبور شدند پا‌ها و انگشتان او را قطع کنند. او هم چنین به مدت ۱۳ روز برای درمان اختلال عملکرد قلبی خود به ضربان ساز نیاز داشت.

کارشناسان نسبت به خطرات نگهداری نادرست باقی مانده برنج هشدار داده اند، زیرا مواد غذایی‌ای مانند برنج و ماکارونی حاوی باکتری‌ای به نام باسیلوس سرئوس هستند. این باکتری زمانی که گرم شود و برای مدت طولانی بیرون بماند سم تولید می‌کند.

در سال ۲۰۰۸ میلادی، یک نوجوان پس از خوردن باقیمانده ماکارونی در خواب جان خود را از دست داد موردی که در مجله میکروبیولوژی بالینی گزارش شد. تیم پزشکی متوجه شد که اگرچه دانشجوی ماساچوست اولین دوز واکسن مننگوکوک را دریافت کرده بود، اما دوز تقویتی را دریافت نکرده بود. هم اتاقی او نیز غذای باقی مانده را خورد و استفراغ کرد، اما واکنش‌های تهدید کننده‌ای در او ظاهر نشد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۲۰ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات