bato-adv
bato-adv

طرز تهیه سالاد سیب لهستانی

طرز تهیه سالاد سیب لهستانی

سالاد سیب لهستانی یکی از انواع سالادهای سرد است که برای تهیه آن از سیب سبز ترش و سبزیجاتی مانند هویج، پیاز، نخود فرنگی، خیارشور و... استفاده می‌شود.

فراروـ سالاد‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیش‌تر به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند؛ اما خیلی از آن‌ها به دلیل ترکیباتی که دارند، می‌توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد‌ها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی‌هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب‌لیمو، آب‌غوره و... تشکیل می‌شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می‌شوند و ممکن است علاوه‌بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آن‌ها اضافه شود که در این صورت ارزش غذایی‌شان بیش‌تر می‌شود و می‌توان آن را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.

سالاد سیب لهستانی یکی از انواع سالاد‌های سرد است که در ترکیبات آن از میوه سیب تازه استفاده می‌شود و قرار گرفتن طعم سیب ترش در کنار سبزیجاتی مانند هویج، کرفس، سیب زمینی و نخود فرنگی طعم جدید و دلچسبی را به وجود می‌آورد. این سالاد با داشتن مواد مغذی و سبزیجات سرشار از فیبر است و یک وعده غذایی کامل محسوب می‌شود که می‌توان آن را جایگزین غذای اصلی کرد. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد سیب لهستانی همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه سالاد سیب لهستانی

سیب زمینی آبپز: ۲ عدد
هویج آبپز: ۲ عدد
پیاز قرمز: ۱ عدد
سیب سبز: ۱ عدد
ساقه کرفس: ۵ عدد
نخود فرنگی: نصف لیوان
خیار شور: ۵ عدد
گردوی خرد شده: نصف پیمانه
ماست هم زده: ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

سیب

نکات مربوط به سیب

یکی از دلایل مهم خوشمزه شدن سالاد سیب لهستانی داشتن سیب تازه در ترکیبات این سالاد است که طعم بی‌نظیری به آن می‌دهد. برای تهیه این سالاد می‌توانید از سیب زرد و یا سیب قرمز استفاده کنید؛ همچنین سیب‌های سبز و ترش نیز برای تهیه این سالاد بسیار مناسب هستند.

نکات مربوط به سس مایونز

سس مایونز
همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده‌ای می‌پرسند، آیا می‌شود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه‌ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می‌توانید ماست چکیده یا پرچرب را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می‌اندازد؛ بنابراین توصیه می‌شود برای مهمانی‌ها این کار را انجام ندهید. همچنین می‌توانید میزان سس مایونز را نصف کنید و ماست پر چرب را با آن مخلوط کنید.

نکات مربوط به پیاز

پیاز
اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را به صورت خام خورد و یا در سالاد‌ها از آن استفاده کرد.
پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ بنابراین برای پخت و پز معمولاً مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

طرز تهیه سالاد سیب لهستانی

سالاد سیب لهستانی
۱ ـ سیب زمینی و هویج آبپز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید.
۲ ـ ساقه کرفس و سیب سبز را هم به صورت نگینی خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید.
۳ ـ خیار شور و پیاز را هم به صورت نگینی خرد کنید و به مواد سالاد بیفزایید.
۴ ـ نخود فرنگی پخته را همراه با گردوی خرد شده داخل مواد سالاد بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
۵ ـ داخل یک کاسه جداگانه ماست هم زده را همراه با سس مایونز، سس خردل، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و به ظرف سالاد اضافه کنید؛ سپس همه مواد سالاد را به خوبی زیر و رو کنید و هم بزنید تا تمام مواد کاملا با سس آغشته شوند. سالاد آماده را داخل ظرف سرو مورد نظر بریزید و به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود؛ سپس سرو کنید. نوش جان
bato-adv
bato-adv
bato-adv