ترنج موبایل
کد خبر: ۵۸۵۵۹۸

سردار حاجی‌زاده: ایران موشک بالستیک هایپرسونیک ساخت

سردار حاجی‌زاده: ایران موشک بالستیک هایپرسونیک ساخت

فرمانده نیروی هوافضای سپاه اعلام کرد که این موشک جدید از همه سامانه‌های سپر موشکی عبور می‌کند و بعید است تا ده‌ها سال بعد هم فناوری یافت شود که بتوان با آن مقابله کند.

تبلیغات
تبلیغات

فرمانده نیروی هوافضای سپاه اعلام کرد که به موشک‌های بالستیک هایپرسونیک پیشرفته که قادر است از سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته عبور کند و هدف قرار دهد، دست یافته ایم.

به گزارش ایرنا، سردار امیرعلی حاجی زاده روز پنجشنبه در حاشیه مراسم یازدهمین سالگرد شهادت شهید طهرانی مقدم و در جمع خبرنگاران آن را اعلام کرد و گفت که این موشک سرعت بالایی دارد و هم در فضا و هم در خارج از آن می‌تواند مانور دهد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه تصریح کرد که این موشک جدید از همه سامانه‌های سپر موشکی عبور می‌کند و بعید است تا ده‌ها سال بعد هم فناوری یافت شود که بتوان با آن مقابله کند.

وی گفت: این موشک سامانه‌های ضد موشکی دشمن را هدف قرار می‌دهد و یک جهش بزرگ نسلی در حوزه موشکی است.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات