ترنج موبایل
کد خبر: ۶۰۶۰۱

پرونده حق‌التدريسي‌ها بسته مي‌شود

تبلیغات
تبلیغات


وزير آموزش و پرورش در حاشيه‌‌ شانزدهمين نمايشگاه الكامپ، گفت: «تا چند وقت ديگر مي‌توانيم بگوييم ديگر معلم حق‌التدريسي نداريم».

حميدرضا حاجي‌بابايي در مورد ميزان حقوق معلمان حق‌التدريسي و بيمه آنان گفت: «در حال‌حاضر اكثر معلم‌هاي حق‌التدريسي ما استخدام رسمي شده‌اند و تا چند وقت ديگر مي‌توانيم بگوييم ديگر معلم حق‌التدريسي نداريم و همچنين بيمه‌ي آنان نيز مانند معلمان استخدامي منظور مي‌شود».

وزير آموزش و پرورش همچنين در رابطه با طرح اتصال مدارس به شبكه‌ي ملي اينترنت، گفت: «اينترنت ملي هنوز در كشور به طور كامل ايجاد نشده است ولي ما در حال حاضر توانسته‌ايم 14 هزار مدرسه را به اينترانت ملي متصل كنيم و در صدد هستيم كه تا پايان سال 90،بيست هزار مدرسه‌ي ديگر را به اينترانت ملي و شبكه هوشمند متصل كنيم».

همچنين در اين نمايشگاه تفاهم‌نامه‌ي طرح اتصال مدارس به شبكه‌ي هوشمند اطلاعات ميان وزارت آموزش و پرورش و وزارت فناوري اطلاعات و ارتباطات به امضاي طرفين رسيد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات