شیرینی برفی نارگیلی یکی از انواع شیرینیهای نوروزی است که پودر نارگیل از مواد اصلی تشکیل دهنده آن است و پخت آن نیاری به فر ندارد.
فراروـ در روزهایی که به نوروز نزدیک میشویم، پخت شیرینیهای خوشمزه و خانگی برای پذیرایی در این ایام رونق میگیرد و همه به تکاپوی تهیه شیرینی میافتند. شیرینیهای مخصوص نوروز که در خانه تهیه میشوند، بسیار متنوع، رنگارنگ و خوشمزه هستند. شیرینی برفی نارگیلی یکی از انواع شیرینیهای خشک و خوشمزه است که برای عید نوروز و پذیرایی بسیار مناسب است و دستور پخت آسانی دارد. این شیرینی نیازی به پخت و فر ندارد و در مدت زمان کمی آماده میشود. درا دامه این مطلب طرز تهیه شیرینی برفی نارگیلی به صورت مرحله به مرحله تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
شیر: ۴ لیوان
کره: ۵۰ گرم
پودر هل: ۱ قاشق غذاخوری
پودر پسته: ۳ قاشق غذاخوری سر پر
۱ ـ کره را روی حرارت خیلی کم قرار بدهید تا آب شود؛ سپس شکر و شیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه حرارت بدهید تا شکر کاملا آب شود.
۲ ـ زمانی که حجم مواد بالا بعد از حرارت دیدن کم شد و به اندازه نصف مقدار اولیه رسید، پودر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به سفتی خمیر شود؛ سپس اجاق گاز را خاموش کنید.
۳ ـ اجازه بدهید مواد از داغی بیفتد و خنک شود؛ سپس به اندازه گردو از مواد بردارید و کف دستتان گلوله کنید. گلوله آماده را در مخلوطی از پودر پسته و پودر هل بغلتانید و داخل ظرف سرو بچینید. این شیرینی نیاز به پختن و فر ندارد. بهتر است شیرینی برفی نارگیلی را داخل ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید، نوش جان.