bato-adv
bato-adv

طرز تهیه ادویه مخصوص مرغ

طرز تهیه ادویه مخصوص مرغ

ادویه مخصوص مرغ نوعی چاشنی ترکیبی از چند نوع ادویه محبوب و سبزیجات معطر است که عطر و طعم بی‌نظیری به مرغ می‌دهد.

فراروـ ادویه‌ها یکی از هیجان‌انگیزترین چاشنی‌ها در دنیای آشپزی هستند که بسیار محبوب و پر طرفداران‌اند. ادویه در انواع و طعم‌های گوناگون موجود است که برای طعم‌دار کردن غذا‌های اصلی، پیش غذا و سالاد‌ها از آن استفاده می‌شود.

ادویه‌ها در دنیای فست فود و غذا‌های مدرن نیز بسیار پر کاربرد و محبوب هستند. ادویه‌ها در طعم‌ها و مزه‌های گوناگون داخل عطاری‌ها، سوپر مارکت‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی قابل تهیه است. اگر آگاهی داشته باشید که برای طبخ هر نوع غذا باید از چه نوع ادویه یا ترکیب چند ادویه با هم استفاده کنید، غذای شما خوش طعم و خوشمزه‌تر خواهد شد.

در ادامه این مطلب طرز تهیه ادویه مخصوص مرغ تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه ادویه مخصوص مرغ

تخم گشنیز: ۸۰ گرم
پودر پیاز: ۱۰ گرم
زیره سبز: ۱۲ گرم
هل سبز: ۷ گرم
پودر سیر: ۳ گرم
فلفل قرمز: ۵ گرم
مرزه خشک: ۱۰ گرم
پودر آویشن: ۱۲ گرم
جعفری خشک: ۱۰ گرم
پاپریکا: ۳۵ گرم
زردچوبه: ۵۰ گرم
پودر زنجبیل: ۲۵ گرم
پودر دارچین: ۱۰ گرم

طرز تهیه ادویه مخصوص مرغ

۱ ـ برای شروع کار ابتدا تخم گشنیز را داخل ماهی تابه بریزید و با حرارت کم تفت بدهید. وقتی بوی تخم گشنیز بلند شد، بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. توجه داشته باشید که تخم گشنیز خیلی زود می‌سوزد. وقتی تخم گشنیز کاملا خنک شد، آن را آسیاب کنید تا پودر شود.

۲ ـ در مرحله بعد مرزه و جعفری خشک را آسیاب کنید. حالا مواد آسیاب شده را داخل یک کاسه بریزید و پودر پیاز، پودر سیر، زردچوبه، پودر دارچین، پودر زنجبیل، هل سبز، زیره سبز، فلفل قرمز، پودر آویشن و پاپریکا را به کاسه اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

۳ ـ توجه داشته باشید که ادویه‌های پودری نیازی به آسیاب شدن ندارند و فقط مواد درشت را آسیاب کنید. سعی کنید ادویه را به اندازه مصرف یک ماه تهیه کنید تا عطر و طعم ادویه حفظ شود. حتما ادویه را در جای خنک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید.

bato-adv
bato-adv
bato-adv