متخصصان سلامت میگویند بیشتر غذاهایی که میخوریم به شدت فرآوری شده و برای سلامتی به شدت مضر است.
به گزارش ایسنا، با این حال مسئله فقط این نیست و «چه موقع غذا خوردن» درست به اندازه «چه غذایی خوردن» اهمیت دارد.
به نوشته «هافتینگتون پست»، دکتر «سارا بری» در این باره مباحثی را مطرح میکند که به آنها خواهیم پرداخت.
او میگوید: پژوهشها واقعا بهروشنی نشان میدهند که اگر دیروقت خوراکی بخورید، پس از ساعت شش عصر یا حداکثر پس از ساعت ۹ شب، تاثیر بسیار نامطلوبی روی سلامت خواهد داشت و آزمایشهای زیادی این موضوع را تایید میکنند.
به گفته دکتر بری، ۳۵ درصد ما عصر دیروقت خوراکی میخوریم.
به گفته متخصصان تغذیه، اگر میخواهید چیزی بخورید، آنچه برای میزان قند خون و انرژی اهمیت دارد، کیفیت خوراکی است.
دکتر بری میگوید وقتی گرسنهاش میشود، سراغ شکلات تلخ میرود. سایر خوراکیهای سالمی که وقتی عصرها گرسنه میشوید، میتوانید بخورید عبارتاند از:
- آجیل مخلوط
- سبزیجات خردشده
- ماست چکیده و توتهایی مانند توتفرنگی و بلوبری
- برشهای سیب و کره بادامزمینی
- شکلات تلخ و بادام
- برشهای خیار و حمص
- تخممرغ آبپز