ترنج موبایل
کد خبر: ۶۸۱۰۰۰

امروز آخرین فرصت استقلال برای فرار از کسر امتیاز

امروز آخرین فرصت استقلال برای فرار از کسر امتیاز

کارگروه نظارت بر قرارداد‌ها به باشگاه استقلال اعلام کرده است فقط تا امروز برای اصلاح قرارداد بازیکنان خود فرصت دارد.

تبلیغات
تبلیغات

کارگروه نظارت بر قرارداد‌ها در چند روز گذشته جلسات متعددی برای رسیدگی به ابهامات قراردادی باشگاه استقلال برگزار و سؤالاتی نیز در مورد قرارداد برخی بازیکنان مطرح کرده است.

در آخرین جلسه، اما کارگروه نظارت بر قرارداد‌ها به باشگاه استقلال تا امروز (چهارشنبه) مهلت داده است تا ایرادات وارده به برخی قرارداد‌ها را برطرف و به برخی ابهامات نیز پاسخ دهد و در غیر این صورت پرونده این باشگاه به کمیته انضباطی ارجاع خواهد شد.

باشگاه استقلال تا این لحظه اقدامی برای اصلاح ایرادات مطرح شده انجام نداده است و باید دید آیا تا پایان مهلت داده شده آبی‌پوشان اقدام به این کار خواهند کرد یا خیر.

کارگروه نظارت بر قرارداد‌ها ایرادات و ابهاماتی نسبت به قرارداد بلانکو، یامگا، خالدآبادی و هاشمی‌نسب مطرح کرده است.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات