bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۶۸۳۹۲۲

(تصاویر) از «باکره پیر» تا «مادام مائو»؛ با همسران دیکتاتورها آشنا شوید

(تصاویر) از «باکره پیر» تا «مادام مائو»؛ با همسران دیکتاتورها آشنا شوید

همان طور که گفته می‌شود «پشت هر مرد بزرگی یک زن بزرگ قرار دارد» اما چه کسانی در پشت سر برخی از بدنام‌ترین دیکتاتورهای تاریخ قرار داشته‌اند؟

تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۲۷ آبان ۱۴۰۲

فرارو- تاریخ با بسیاری از دیکتاتورها آلوده شده است اما علاوه بر جنایات بسیاری که برخی از این مردان مرتکب شده‌اند آنان نیز زندگی شخصی، روابط عاشقانه و خانواده داشتند. همان طور که گفته می‌شود «پشت هر مرد بزرگی یک زن بزرگ قرار دارد» اما چه کسانی در پشت سر برخی از بدنام‌ترین دیکتاتورهای تاریخ قرار داشته اند؟

به گزارش فرارو به نقل از‌ ام اس ان، در ادامه به معرفی همسران بدترین دیکتاتورهای جهان خواهیم پرداخت:

راشل موسولینی

راشل موسولینی

او همسر دوم «بنیتو موسولینی» دیکتاتور فاشیست ایتالیا بود. راشل زمانی که به عنوان خدمتکار آشپزخانه در مسافرخانه والدین‌اش کار می‌کرد با شوهر آینده‌اش آشنا شد. حاصل ازدواج بنیتو و راشل پنج فرزند به نام‌های ادا، ویتوریو، برونو، رومانو و آنا ماریا بودند.

راشل موسولینی در کنار ایفای نقش به عنوان همسر، عمدتا زندگی محتاطانه‌ای داشت و سعی می‌کرد از کانون توجهات دور بماند. زمانی که بنیتو در سال ۱۹۴۵ میلادی کشته شد راشل در امان ماند.

راشل موسولینی

کارمن پولو

کارمن پولو

او همسر فرانسیسکو فرانکو دیکتاتور اسپانیا بود. گفته می‌شود که پولو که یک کاتولیک معتقد بود و در دوران زمامداری شوهرش بر سانسور «تصاویر غیراخلاقی» تأثیر گذاشته بود. هم چنین، کارمن پولو حس مُد متمایز و منحصر بفردی داشت. او به پوشیدن لباس‌های گران قیمت و استفاده از جواهرات شهرت داشت. بسیاری از مردم اسپانیا او را ریاکار می‌دانستند زیرا سبک زندگی تجملاتی‌اش با تقوا پیشه کردن که برای مردم اسپانیا موعظه می‌کرد در تضاد بود.

اوا براون

اوا براون

رابطه اوا براون و آدولف هیتلر کاملا شناخته شده است. اعتقاد بر این است که آن دو درست پیش از مرگ با یکدیگر ازدواج کردند بنابراین براون هرگز به عنوان همسر رسمی پیشوا زندگی نکرد. اوا به پوشیدن لباس‌های گران قیمت و استفاده از جواهرات، کم غذا خوردن و در مقابل نوشیدن زیاد شامپاین شهرت داشت. براون و آدولف هیتلر بیش از یک دهه با یکدیگر رابطه داشتند.

ساجده خیرالله طلفاح

ساجده خیرالله طلفاح

همسر اول صدام حسین دیکتاتور عراق بود. ازدواج آنان پیوندی خانوادگی بود و از کودکی ترتیبات برگزاری مراسم ازدواج‌شان انجام شده بود. خیرالله به سبک زندگی و پوشش غربی شهرت داشت و اغلب لباس‌هایی که می‌پوشید از اروپا خریداری می‌شدند.

او همواره علاقه داشت موهایش به رنگ بلوند باشد. البته صدام حسین روابط عاشقانه و جنسی زیادی داشت. از جمله می‌توان به رابطه او با زنی به نام «سمیره شهبندر» اشاره کرد که بعدا با او ازدواج است. سمیره و ساجده همسران سابق صدام هر دو در طول جنگ از عراق فرار کردند.

ساجده خیرالله طلفاح

نادژدا آلیلیوا

نادژدا آلیلیوا

او دومین همسر «ژوزف استالین» رهبر اتحاد جماهیر شوروی بود و در سال ۱۹۱۹ میلادی با استالین ازدواج کرد و از او صاحب دو فرزند به نام‌های سوتلانا و واسیلی شد. او در باکو متولد شده بود و در سن پترزبورگ بزرگ شد. آلیلویوا ابتدا به عنوان دستیار شخصی استالین کار کرد و زمانی که ۱۶ساله شد با استالین ازدواج کرد.

نادژدا آلیلیوا

او حتی پس از زایمان و مادر شدن نیز به عنوان منشی همسرش به ادامه فعالیت پرداخت. گفته می‌شود که رابطه آنان با مشاجره مداوم و بدرفتاری همراه بود و همین موضوع باعث شده بود تا آلیلویوا به حملات پانیک یا دوره‌های ناگهانی ترس و وحشت شدید دچار شود.

خیو پاناری

خیو پاناری

او همسر «پل پوت» دیکتاتور کامبوج بود. به دلیل ظاهر محافظه‌کارانه‌اش به خیو لقب «باکره پیر» را داده بودند. پوناری به تحکیم جنبش کمونیستی معروف به خمرهای سرخ در کامبوج کمک کرد. خیو پاناری با القاب رسمی‌ای چون «مادر انقلاب» و «خواهر شماره یک» نیز شناخته می‌شد. او در نهایت به دلیل آغاز یک بیماری روانی شدید از کانون توجه ناپدید شد.

جیانگ چینگ

جیانگ چینگ

همسر «مائو تسه تونگ» دیکتاتور کمونیست چین که با نام مستعار «مادام مائو» شناخته می‌شد و به اندازه همسرش تشنه قدرت و بیرحم بود. جالب آنجاست که حرفه اصلی چینگ بازیگری بود و در فیلم‌هایی نیز با نام هنری به ایفای نقش می‌پرداخت.

جیانگ چینگ

جیانگ چینگ علیرغم اعتقاد به رژیم کمونیستی چین در نهایت محاکمه و به اعدام محکوم شد. با این وجود، بعدا حکم او به حبس ابد تغییر یافت. او حتی یکبار نیز به دلیل جنایات رخ داده در دوران زمامداری شوهرش عذرخواهی نکرد. او در سال ۱۹۹۱ میلادی فوت کرد.

لوسیا هیریارت

لوسیا هیریارت

او همسر «آگوستو پینوشه» دیکتاتور نظامی شیلی بود و به دلیل متقاعد کردن شوهرش برای پیشبرد کودتا شهرت پیدا کرد. گفته می‌شود که هیریارت زندگی‌ای تجملی و گران قیمتی داشت و ۲۰ نفر برایش کار می‌کردند.

ایملدا مارکوس

ایملدا مارکوس

او ملکه زیبایی سابق و همسر «فردیناند مارکوس» دیکتاور فیلیپین بود. آن دو در سال ۱۹۵۴ میلادی با یکدیگر ازدواج کردند. گفته می‌شود ایملدا مارکوس در زمان زمامداری شوهرش یک طرح اختلاس را برنامه ریزی و راه اندازی کرد که حدود ۱۰ میلیارد دلار برای فیلیپین هزینه به همراه داشت.

(عکس) از «باکره پیر» تا «مادام مائو»؛ با همسران دیکتاتورهای بدنام آشنا شوید

ایملدا مارکوس دارای یک مجموعه جواهرات چشمگیر، مقدار زیادی اثر هنری گران قیمت و صاحب چندین آسمان خراش در شهر نیویورک بود.

النا چائوشسکو

النا چائوشسکو

شیمیدان و همسر «نیکلای چائوشسکو» دیکتاتور بدنام رومانی بود. النا به دنبال آن بود که به عنوان یک دانشمند برتر در جامعه مطرح شود اگرچه بعدا مشخص شد که بسیاری از مقالاتی که به نام‌اش منتشر شده شدند در واقع توسط افراد دیگری نوشته شده بودند.

ری سول جو

ری سول جو

او همسر «کیم جونگ اون» رهبر فعلی کره شمالی است. بانوی اول کره شمالی توسط رسانه‌های غربی به دلیل نوع منحصربفرد لباس پوشیدن لقب «کیت میدلتون کره شمالی» را گرفت. او تا سال ۲۰۱۲ میلادی از کانون توجهات خارج شد و اطلاعات زیادی درباره‌اش وجود ندارد.

صفیه فرکاش

صفیه فرکاش

او همسر معمر قذافی دیکتاتور سابق لیبی بود. داستان از این قرار است که آن دو زمانی با یکدیگر آشنا شدند که قذافی در بیمارستان بستری شده بود و فرکاش به عنوان پرستار در آنجا کار می‌کرد. این زوج هفت فرزند بیولوژیکی داشتند و دو نفر دیگر را به فرزندی قبول کرده بودند.

گریس موگابه

گریس موگابه

او پس از یک رابطه خارج از ازدواج همسر دوم «رابرت موگابه» رئیس جمهور سابق زیمبابوه شد. گریس موگابه مانند همسرش سبک زندگی‌ای تجملی داشت و به دلیل خریدهای بین المللی‌اش شناخته شده بود. خریدهایی که هزینه آن از خزانه دولتی زیمبابوه تامین می‌شد.

سارا کیولابا

سارا کیولابا

او همسر «عیدی امین» رئیس جمهور اسبق اوگاندا بود. سارا یک رقصنده بود که از سال ۱۹۷۵ تا ۲۰۰۳ میلادی با امین زندگی کرد. البته دیکتاتور سابق اوگاندا چندین همسر داشت و معروف است که با شش زن ازدواج کرده بود.

بوبی لاداوا

(عکس) از «باکره پیر» تا «مادام مائو»؛ با همسران دیکتاتورهای بدنام آشنا شوید

او همسر دوم «موبوتو سسه سکو» رئیس جمهور و دیکتاتور زئیر (جمهوری دموکراتیک کنگو فعلی) بود. چهار فرزند حاصل از ازدواج آنان با یکدیگر بود او از سال ۱۹۹۷ میلادی زمانی که شوهرش فوت کرد در تبعید به سر می‌برد.

نادژدا کنستانتینوونا کروپسکایا

نادژدا کنستانتینوونا کروپسکایا

او «همسر ولادیمیر لنین» انقلابی پر شور روسیه و بنیانگذار اتحاد جاهیر شوروی بود. کروپسکایا از حرفه سیاسی برخوردار بود و به شکل گیری نظام آموزشی و کتابخانه‌های شوروی کمک کرد. او در ۱۹۰۱ میلادی هنگام انتشار ایسکرا دبیر هیئت تحریریه آن بود. کروپسکایا نقش موثری در برسمیت شناخته شدن روز جهانی زن در روسیه داشت.

لیلا بن علی

لیلا بن علی

همسر دوم «زین العابدین بن علی» رئیس جمهور سابق تونس بود. لیلا بن علی یکی از عوامل تاثیرگذار در بروز بهار عربی شناخته می‌شود زیرا در سال‌ها فساد و اختلاس رژیم سیاسی تحت فرمانروایی شوهرش نقش داشت.

 

برچسب ها: دیکتاتور همسران
امین میرزائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۸
نیوتون و دالایی لاما تو یه چیز مشترکن به خاطرِ همینم دیکتاتور نبودن ... نه نیوتون نه دالایی لاما زن نداشتن ... البته نیوتون عصبانی بوده دالایی لاما به همه میخنده !!!!!!!!!!!!
R.gh
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۸
بزرگترين نعمت خدا مرگ است.
سایان
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۸
چرا نظرات شما وام گرفته از نظرات یهودیان است!!!؟رهبر کره شمالی دیکتاتور نیست .هیتلر هم دیکتاتور نبوده بلکه یک مصلح بزرگ بود که آلمان فقیر و توسری خور رو در زمان خود به ابرقدرت تبدیل کرد.
دو کلمه حرف حسابی
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۸
دقت کردید از زنان ودیکتاتورهای آمریکایی و انگلیسی و همچنین اسرائیلی که دنیا را به لجن کشیدند حرفی زده نشد.....مرگ بر آمریکا و انگلیس و اسراییل
جواد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۸
چرا از همسر نتانیاهو ترامپ و اوباما و دیگر آمریکایی ها نام نبردید
انتشار یافته: ۵
bato-adv
bato-adv
bato-adv