ترنج موبایل
کد خبر: ۷۷۱۷۹۲

ادعای منابع آمریکایی: ایران با کارزار اطلاعات گمراه کننده بازگشت ترامپ را هدف گرفته است

ادعای منابع آمریکایی: ایران با کارزار اطلاعات گمراه کننده بازگشت ترامپ را هدف گرفته است

منابع آمریکایی مدعی شده‌اند با نزدیک شدن به ماه نوامبر و انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، جریان جدیدی از فعالیت‌های اطلاعاتی و دخالت خارجی به راه افتاده است.

تبلیغات
تبلیغات

طبق گزارش وزارت دادگستری آمریکا، روسیه حدود ۱۰ میلیون دلار هزینه کرده تا برخی افراد تأثیرگذار آمریکایی که میلیون‌ها دنبال‌کننده در شبکه‌های اجتماعی دارند را به خدمت بگیرد تا به این وسیله، شکاف‌های اجتماعی در آمریکا را تشدید کند.

به گزارش العربیه، همچنین، وزارت دادگستری ۳۲ دامنه اینترنتی را که برخی از آن‌ها به سایت‌های خبری معتبر مانند «واشینگتن پست» و «فاکس نیوز» شبیه‌سازی شده‌اند و اطلاعات نادرست منتشر می‌کنند، توقیف کرده است.

منابع آمریکایی مدعی شده‌اند با نزدیک شدن به ماه نوامبر و انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، جریان جدیدی از فعالیت‌های اطلاعاتی و دخالت خارجی به راه افتاده است که از هکر‌های ایرانی تا استفاده از هوش مصنوعی برای تأثیرگذاری بر انتخابات را در بر می‌گیرد. دولت آمریکا هشدار‌های خود را درباره احتمال دخالت خارجی در انتخابات پیش رو که قرار است در پنج نوامبر برگزار شود، افزایش داده است.

در این میان، سه کشور از رقبای اصلی آمریکا یعنی روسیه، چین و ایران به عنوان متهمان اصلی در این فهرست قرار گرفته‌اند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات