ترنج موبایل
کد خبر: ۸۳۱۲۰۹

احمد وحیدی، وزیر پیشین: امیدی به مذاکرات نداریم

احمد وحیدی، وزیر پیشین: امیدی به مذاکرات نداریم

«مذاکره برای مذاکره که موضوعیت ندارد، مذاکرات قبلا شده و آنها تعهداتی دادند و زیر تعهدات خود زدند، باید به تعهدات خود عمل کنند. البته ما خیلی امیدی نداریم، آنها آدم‌هایی بی‌تعهد و دروغگو هستند، به خصوص آمریکا یک دروغگوی ستمکار استعمارگر است.»

تبلیغات
تبلیغات

احمد وحیدی وزیر پیشین کشور و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که در حرم مطهر امام خمینی حضور یافته بود، گفت: امام راه سعادت را نه فقط برای ملت ایران و امت اسلام، بلکه برای جهانیان باز کردند. امروز هم راه نجات پیگیری راه حضرت امام است.

به گزارش جماران، او در رابطه با مذاکرات گفت: کارهایی که باید انجام می‌شد شده است، آن‌ها بی‌تعهدی کردند و تخلف کردند و باید به تعهدات خودشان عمل کنند.

وحیدی افزود: مذاکره برای مذاکره که موضوعیت ندارد، مذاکرات قبلا شده و آن‌ها تعهداتی دادند و زیر تعهدات خود زدند، باید به تعهدات خود عمل کنند. البته ما خیلی امیدی نداریم، آن‌ها آدم‌هایی بی‌تعهد و دروغگو هستند، به خصوص آمریکا یک دروغگوی ستمکار استعمارگر است.

او ادامه داد: ما به آن‌ها امیدی نداریم، ملت ایران به خودش متکی است، اما جواب روشن است، آن‌ها باید به تعهداتی که خودشان قبول کردند عمل کنند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات