واکنش معاون پزشکیان به شایعه سازی برای دولت؛ میخواهند با طرح موهومات مجعولی مانند...

معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیس جمهور با تأکید بر اینکه «دکتر پزشکیان هم داعیهای جز نگاه به آینده و ساختن کشور ندارد»، نوشت: «با طرح موهومات مجعولی مانند "اسب زینشده" میخواهند دولت را وارد دعوا و درگیر حاشیه کنند و بعد مدعی شوند پروژه "وفاق ملی" شعار بیتوفیقی بوده است.»
سید مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور، با انتشار متنی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس به نقد رفتار تندروها در به حاشیه کشاندن دولت چهاردهم پرداخته است.
او در این زمینه نوشت: با طرح موهومات مجعولی مانند «اسب زین شده» میخواهند دولت را وارد دعوا و درگیر حاشیه کنند و بعد مدعی شوند پروژه «وفاق ملی» شعار بیتوفیقی بوده است. پرونده و عملکرد همه دولتها شفاف است و نیازی به افسانه سرایی ندارد. دکتر پزشکیان هم داعیهای جز نگاه به آینده و ساختن کشور ندارد.