ترنج موبایل
کد خبر: ۸۸۱۰۵۰

ارسال فیلم به شبکه‌های معاند چه مجازاتی دارد؟

ارسال فیلم به شبکه‌های معاند چه مجازاتی دارد؟

«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»

تبلیغات
تبلیغات

یک حقوقدان با اشاره به تصویب اولیه طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و دولت‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» گفت: در این طرح ۱۵ تا ۲۵ سال حبس برای ارسال‌کنندگان تصاویر به شبکه‌های معاند در شرایط جنگی در نظر گرفته شده است. 

به گزارش  تسنیم، در پی تصویب اولیه طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و دولت‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» در جلسه علنی دوم تیرماه ۱۴۰۴ مجلس شورای اسلامی، مجازات سنگینی برای ارسال فیلم و تصاویر به رسانه‌های معاند یا بیگانه در نظر گرفته شده است. این طرح هنوز به قانون تبدیل نشده و نیازمند تأیید شورای نگهبان است. 

وحید سلطانی پاجی، حقوقدان و جرم‌شناس،  درباره مفاد این طرح اظهار کرد: بر اساس این طرح، ارسال فیلم و تصاویر به شبکه‌های معاند یا بیگانه که در صورت انتشار، نوعاً موجب تضعیف روحیه عمومی، ایجاد تفرقه یا خدشه به امنیت ملی شود، مشمول مجازات بیش از دو تا پنج سال حبس تعزیری و انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی خواهد بود. 

وی افزود: در این طرح به تشدید مجازات در زمان جنگ یا شرایط امنیتی و نظامی اشاره شده است که تشخیص آن با شورای‌عالی امنیت ملی است. در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. 

این جرم‌شناس تصریح کرد: بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد. 

سلطانی پاجی ادامه داد: در صورتی که این طرح با همین مواد به تصویب نهایی برسد، افرادی که در جنگ اخیر مرتکب ارسال تصاویر یا اخبار کذب به شبکه‌های بیگانه شده‌اند، پس از شناسایی، تحت اقدامات و رسیدگی‌های قضایی قرار خواهند گرفت؛ مگر آنکه ظرف سه روز پس از لازم‌الاجرا شدن قانون، خود و همکاران‌شان را به مقامات ذی‌صلاح معرفی کنند. 

وی خاطرنشان کرد: طبق مفاد طرح، چنانچه فرد ارسال‌کننده تصاویر از کارکنان دولت، نهادهای عمومی یا انقلابی باشد، در صورت محکومیت قطعی، رابطه استخدامی او با دولت قطع خواهد شد و با محرومیت دائم از اشتغال در دستگاه‌های دولتی مواجه خواهد شد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات