ترنج موبایل
کد خبر: ۸۸۲۸۹۷

شیر را باید قبل از آب جوش داخل چای بریزیم یا بعد از آن؟

شیر را باید قبل از آب جوش داخل چای بریزیم یا بعد از آن؟

شیر را باید قبل از آب جوش داخل چای بریزیم یا بعد از آن؟ اگر شما هم جزو کسانی هستید که عاشق ترکیب چای و شیر هستید حتما این مطلب را بخوانید.

تبلیغات
تبلیغات

در یک نظرسنجی که از ۲ هزار نفر از علاقه‌مندان به چای انجام شده، بیشتر افراد معتقد بودند که شیر باید پس از ریختن آب جوش به چای اضافه شود. در واقع، ۷۸ درصد شرکت‌کنندگان گفته‌اند که اگر بخواهیم یک فنجان چای عالی داشته باشیم، اضافه کردن شیر قبل از آب کار اشتباهی است.

به گزارش روزیاتو، یکی از کارشناسان آداب معاشرت هم این موضوع را تأیید کرده و گفته که بهترین روش برای تهیه چای، این است که شیر را در آخر اضافه کنیم.

با نظر اکثریت موافقم. یک فنجان چای انگلیش برکفست که حدود دو دقیقه دم کشیده باشد و مقدار مناسبی شیر به آن اضافه شود، ایده‌آل است. البته همیشه باید اول چای را ریخت و بعد شیر را اضافه کرد.

بر اساس همین تحقیق، اغلب ما به‌طور میانگین روزی چهار فنجان چای می‌نوشیم و بیش از نیمی از افراد نوشیدن چای را به قهوه ترجیح می‌دهند.

جالب است بدانید که بر اساس آمار، روزانه بیش از ۱۲۷ میلیون فنجان چای مصرف می‌شود. با وجود این علاقه گسترده، حدود ۲۲ درصد از مردم شیر را زودتر از آب داخل لیوان می‌ریزند که بر اساس نظر متخصصان، روش درستی نیست.

بیشتر شرکت‌کنندگان معتقدند که چای انگلیش برکفست بهترین انتخاب است. برای تهیه آن، ابتدا باید آب جوش روی چای ریخت و اجازه داد دو دقیقه دم بکشد تا رنگ و طعم مناسبی پیدا کند.

حدود نیمی از افراد هم گفته‌اند که در مرحله آخر باید مقدار کمی شیر کم‌چرب به چای اضافه شود تا دمای آن به حدود ۵۷ درجه برسد که دمای مناسب برای نوشیدن به حساب می‌آید.

این نظرسنجی کمی بعد از آن منتشر شد که یکی از اساتید دانشگاه در آمریکا نظری متفاوت و عجیب را مطرح کرد کرد. او ادعا کرد که راز تهیه چای عالی، اضافه کردن کمی نمک به آن است!

این استاد شیمی با بررسی صدها مقاله و متون تاریخی قدیمی، به دستورالعمل ویژه‌ای رسیده و گفته که راز درست کردن یک چای خوش‌طعم را پیدا کرده است:

۱- کمی نمک اضافه کنید. یون سدیم موجود در نمک، تلخی چای را ملایم‌تر می‌کند.

۲- شیر را کمی گرم کرده و بعد از آب اضافه کنید. این کار احتمال بریدن شیر را کم و به تنظیم دمای چای کمک می‌کند.

۳- کیسه چای را سریع دم بدهید، اما با چند بار بالا و پایین کردن و فشردن، تا ترکیبات تلخ ناشی از کافئین کمتر آزاد شوند.

او در ادامه توصیه کرده پیش از دم کردن، فنجان یا قوری را گرم کنید تا عطر چای بیشتر آزاد شود. همچنین، چند قطره آب‌لیمو می‌تواند لایه‌ چربی روی چای را که از واکنش ترکیبات موجود در چای و آب تشکیل می‌شود، از بین ببرد.

 

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات