ترنج موبایل
کد خبر: ۸۸۶۰۹۹

زیدآبادی: میخواهند کشتی مملکت به کوه‌یخ برخورد کند؛ کو عقل سلیم؟

زیدآبادی: میخواهند کشتی مملکت به کوه‌یخ برخورد کند؛ کو عقل سلیم؟

فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه «سوپرانقلابی‌های داخلی و انقلابی‌های براندار هر دو آرزو دارند که کشتی مملکت هر چه سریع‌تر و شدیدتر به کوه‌یخ برخورد کند»، نوشت: «عقل سلیم به هر دو گروه می‌خندد، اما کو عقل سلیم؟»

تبلیغات
تبلیغات

احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با انتشار متنی در کانال تلگرامی با عنوان «کو عقل سلیم؟» به انتقاد از تندروی‌های سوپرانقلابی‌ها و انقلابی‌های برانداز پرداخته است. 

او در این زمینه نوشت: سوپرانقلابی‌های داخلی و انقلابی‌های براندار هر دو آرزو دارند که کشتی مملکت هر چه سریع‌تر و شدیدتر به کوه‌یخ برخورد کند. سوپرانقلابی‌ها مدعی‌اند که با چنین برخوردی، کشتی هیچ آسیبی نمی‌بیند و حتی محکم‌تر می‌شود! فقط کوه‌یخ به کلی از هم می‌پاشد! انقلابی‌های برانداز اما می‌گویند برخورد با کوه‌یخ به سرنشینان عادی کشتی هیچ آسیبی نمی‌زند و حتی باعث نجات آن‌ها می‌شود! فقط گروه ناوبری را نابود می‌کند! 

عقل سلیم به هر دو می‌خندد، اما کو عقل سلیم؟

 

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات