ترنج موبایل
کد خبر: ۸۸۷۲۱۳

فاضل‌میبدی: به خاطر تندروی‌ها روز بروز بر تعداد مخالفین افزودیم

فاضل‌میبدی: به خاطر تندروی‌ها روز بروز بر تعداد مخالفین افزودیم

اگر گفتگو با مخالفین در فرهنگ‌ سیاسی نظام سنت می شد و مخالفین و منتقدین سرکوب و محکوم نمی شدند، نظام جمهوری اسلامی کمترین مخالف را در داخل و خارج از کشور داشت. متاسفانه به خاطر تندرویها و تنگ نظریها روز بروز بر تعداد مخالفین افزودیم. ای کاش چنین نمی شد و به اعتراضات مدنی توجه می شد.

تبلیغات
تبلیغات

عضو مجمع محققین گفت: غالب افرادی که به عنوان اپوزیسیون از آنها یاد می شود، یا در زندان و حصرند و یا تبعید در خارج از کشور.

به گزارش ایرنا، محمدتقی فاضل میبدی عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: آقای رییس جمهور در ملاقات باجمعی از اصلاح طلبان موضوع گفتگوی با اپوزیسیون ومخالفین را مطرح کردند. سخن بسیار حکیمانه و دلنشینی است. 

 میبدی ادامه داد: امید است این رویکرد همه حاکمیت باشد و کسی با این موضوع مخالفت نورزد و همانند اوایل انقلاب گروههای مختلف سیاسی در صدا وسیما گرد هم آیند و با تبادل افکار، نقدهای خود را نسبت به حاکمیت و پیشرفت کشور بیان کنند؛ اما سخنان سودمند رییس جمهور مشروط به این است که: در تفاهم‌ با قوه قضاییه زندانیان سیاسی و عقیدتی را آزاد نمایند؛ گفتگو با کسی که در زندان و حصر است، امکان پذیر نیست.

عضو مجمع محققین گفت: و دو این که؛ عفو عمومی برای ایرانیان خارج از کشور که پرونده قتل و تجاوز به اموال مردم ندارند و دل در گرو میهن دارند، داده شود. غالب افرادی که به عنوان اپوزیسیون از آنها یاد می شود، یا در زندان و حصرند و یا تبعید در خارج از کشور.

وی افزود: قابل توجه این که بیشتر این افراد در حمله متجاوزانه آمریکا و اسراییل به ایران، یکدل و یکصدا در کنار مردم ایستادند و این تجاوز ظالمانه را محکوم‌کردند. جا دارد قوه قضاییه با عفو عمومی این همدلی و همصدایی را حفظ نماید.

میبدی بیان کرد: مهمترین چیزی که در این روزگار بحرانی حاکمیت به آن نیازمند است، جذب افراد مخالف و استفاده از آرای آنان برای حل مشکلات کشور است. اگر گفتگو با مخالفین در فرهنگ‌ سیاسی نظام سنت می شد و مخالفین و منتقدین سرکوب و محکوم نمی شدند، نظام جمهوری اسلامی کمترین مخالف را در داخل و خارج از کشور داشت. متاسفانه به خاطر تندرویها و تنگ نظریها روز بروز بر تعداد مخالفین افزودیم. ای کاش چنین نمی شد و به اعتراضات مدنی توجه می شد.

عضو مجمع محققین گفت: اکنون سزاوار است همه بخشهای حاکمیت از این گفته راهگشای رییس جمهور استقبال کنند و رویکرد خود را نسبت به منتقدین تغییر دهند. امام علی به حاکمان چنین آموخت: آلَةُ الرئاسةِ سَعَةُ الصَّدرِ، سعه صدر ابزار حاکمیت و ریاست است. حافظ از باد خزان در چمن دهر مرنج/ فکر معقول بفرما، گل‌بی‌خار کجاست؟

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات