طرز تهیه دسر انبه با چهار قلم مواد؛ فوری و خوشمزه

دسر انبه نوعی دسر بسیار خوشمزه و خوشبو میوهای است که میتوانید با چهار قلم مواد آن را در منزل درست کنید.
فراروـ دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوهای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوشطعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند.
به گزارش فرارو؛ دسر انبه یکی از خوشمزهترین و محبوبترین دسرهای میوهای است که به دلیل داشتن میوه انبه در ترکیباتش عطر و طعم فوقالعادهای دارد. شما میتوانید این دسر انبه خوشمزه را تنها با چهار قلم مواد و طی مدت زمان 15 دقیقه با روشی آسان در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید، پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر انبه
- انبه: 2 عدد
- خامه صبحانه: 1 پاکت
- شکر: 4 قاشق غذاخوری سرپر
- پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر انبه
برای درست کردن این دسر خوشمزه و فوری کافی است ابتدا پودر ژلاتین را با یک چهارم لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار بدهید تا به روش بن ماری حل و شفاف شود. در مرحله بعد انبه را پوست و هسته آن را جدا کنید. میوه انبه را همراه با خامه صبحانه، شکر و ژلاتین حل شده داخل دستگاه غذاساز بریزید و یک دقیقه بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا مایه دسر را داخل لیوانهای تک نفره یا ظرف مخصوص سرو دسر بریزید و به مدت 5 تا 6 ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد، سپس روی دسر را با انبه تازه تزیین کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ انبه یکی از میوههای گرمسیری محسوب میشود که بسیار خوشمزه، مغذی و سرشار از خاصیت است. انبه دارای ویتامین A، C، E، B و سرشار از منیزیم، پتاسیم، فسفر، اسید فولیک و روی است. این میوه برای جلوگیری از سرطان، سم زدایی بدن، مبارزه با دیابت، رفع اختلالات گوارشی و اختلال کبد، تقویت سیستم ایمنی بدن و پایین آوردن سطح کلسترول خون بسیار مفید است و یک گزینه مناسب برای درمان گرمازدگی است. هنگام خرید انبه حتما به این نکته توجه داشته باشید که انبه پوست یکنواخت داشته باشد. پوست انبه رسیده کمی چین و چروک دارد و وقتی آن را فشار میدهید، نرم است. اگر روی پوست انبه لکههای سبز تیره را مشاهده کردید، به این معناست که بهخوبی نرسیده و کمی کال است؛ همچنین انبه تازه بوی شیرین و معطری دارد.
ـ ژلاتین مادهای بدون رنگ و مزه است و از کلاژن گرفته میشود که در بخشهایی از بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بنماری استفاده کنید. به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید. توجه داشته باشید که اگرژلاتین را در دمای خیلی بالا آب کنید، بوی بدی از آن متساعد خواهد شد. همچنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 4 ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در یک ظرف در بسته و حتماً در مکان خشک و خنک نگهداری کنید. پس از اینکه بسته حاوی پودر ژلاتین را باز کردید، تا 6 ماه فرصت استفاده از آن را دارید و بعد از این مدت خاصیت خود را از دست خواهد داد.