ببینید؛ تلاش برای ثبت رکورد جهانی با پخت غذا در قابلمه غولپیکر
برنامهریزی پخت این غذا ۹ ماه طول کشید و ساخت این دیگ بزرگ ماهها زمان برد.
هیلدا باسی، سرآشپز مشهور نیجریهای، معروف به «هیلدا باچی»، با پخت یک غذای معروف به نام «جولوف» سعی کرد یک رکورد جهانی را به نام خود ثبت کند.
به گزارش فرارو، این غذا در قابلمهای به عرض شش متر و ارتفاع شش متر با ظرفیت بیش از ۲۲ هزار لیتر پخته شد.
برنامهریزی پخت این غذا ۹ ماه طول کشید و ساخت این دیگ بزرگ ماهها زمان برد.
برنج جولوف که به اختصار «جولوف» گفته میشود یکی از معروفترین و محبوبترین غذاهای غرب آفریقا است که با برنج دانه بلند رب گوجه، فلفل دلمهای قرمز، پیاز، سیر و ادویههای معطر درست میشود. به آن مرغ، ماهی، یا گوشت هم میتوان اضافه کرد.
هیلدا باسی از این غذا با عنوان «گفتمانی در بسیاری از کشورهای آفریقایی» نام میبرد.