ترنج موبایل
کد خبر: ۱۱۴۱۸۳

قانون جدید سربازی به نام جوانان به کام ...

سایت الف در یادداشتی به قلم بهروز محمدی درباره مصائب قانون جدید سربازی نوشت:

تبلیغات
تبلیغات

سایت الف در یادداشتی به قلم بهروز محمدی درباره مصائب قانون جدید سربازی نوشت:

بعد از سالها بحث و حرف و حدیث بر روی قانون جدید سربازی بالاخره این قانون در سال گذشته تصویب شد اما گویا این قانون فقط و فقط با نظر نظامیان نوشته شده و متاسفانه نمایندگان محترم مجلس نیز خود را نمایندگان نظامیان فرض کرده اند.

سالها صحبت از این بود که این قانون نیاز به بازنگری و خوشایند سازی دارد اما مصوبه های مجلس در مورد این قانون به قدری برای جوانان بی رنگ و لعاب بود که به قول سرداران گرامی مهمترین تغییر این قانون تغییر سن مشمولیت ( انهم در حد تبدیل ماه به سال ! در حالی که میتوانست کاهش سن مشمولیت از ۵۰ سال به مثلا ۳۰ سال باشد) و سختگیری به مشمولین غایب از آب درآمد؟! حال واقعا سوال اینست که آیا مجلس توانایی حذف سربازی به شکل فعلی و یا حداقل تصویب قانونی جدید و کارامد در مورد سربازی را نداشت ؟

قانون جدید گویا خود مسئولین نظامی را نیز سردرگم کرده است چرا که از سال گذشته روزی نیست که مصاحبه ای انجام نگیرد و حرف و حدیث جدیدی در مورد سربازی عنوان نشود از مصاحبه سردار کمالی در مورد عدم افزایش زمان خدمت تا سال ۹۲ ( که یک ماه بعد سربازی ۲۱ ماه شد ) تا تغییرات یک شبه و مکرر معافیتها که حتی خود نظام وظیفه را نیز دچار سردرگمی کرده است.این تغییرات مکرر منجر به بی اعتمادی بیش از حد جوانان به سربازی و مسئولین شده است.

همه این موارد نشان از عدم وجود قانونی مشخص ، مدون ،قابل اجرا و منطبق با شرایط روز جامعه است چرا که در همه دنیا نظامیان به عنوان بهترین مجریان قوانین شناخته میشوند نه قانون نویسان و وقتی قانون جدید نظام وظیفه تماما با نظرات نظامیان نوشته شده و هر جا که قدری امکان ملایمت وجود داشته اختیار آن را نیز به ستاد کل واگذار کرده است بنابراین مسلما دیدن چنین شرایطی و حتی بدتر از آن نیز دور از انتظار نیست.

اینجاست که وظیفه نمایندگان واقعی مردم نمود پیدا میکند و بر ایشان واجب شرعی و اجتماعی است که با ورود مجدد و فوری به مبحث سربازی و اضافه کردن الحاقاتی مانند کاهش سن مشمولیت و یا تسهیل خدمت متاهلین و تحصیل کردگان از تبدیل آن به یکی از بزرگترین معضلات اجتماعی خودداری کنند.

رفتارهای دو سال اخیر ستاد کل و نظام وظیفه و بازخوردهای اجتماعی آن وقتی نمود بیشتری پیدا میکند که صدها هزار نفر مشمول غایب با سن های بالای ۳۰ سال به عنوان مجرمان فراری تحت تعقیب قرار بگیرند و اینجاست که با دست خود صدها هزار فرد عادی که هیچ خطایی جز غیبت ندارند را تبدیل به مجرمان تحت تعقیب کرده اید!

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۲ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات