ترنج موبایل
کد خبر: ۱۱۷۸۹۴

گواردیولا تابستان آینده باز می‌گردد

تبلیغات
تبلیغات
یکی از نزدیکان پپ گواردیولا گفت که سرمربی فصل قبل بارسا از تابستان آینده فعالیت مربیگری خود را از سر خواهد گرفت.
به گزارش اسپورت، «مانوئل استیراتا» اظهار داشت: به جرات می‌توان گفت بازهم زمانی خواهد رسید که پپ روی نیمکت می‌نشیند و هدایت تیمی را برعهده می‌گیرد. به باور من او امسال را استراحت می کند اما از تابستان آینده فعالیتش را از سر خواهد گرفت.

این مقام که با مربی 41 ساله 4 فصل گذشته کاتالان‌ها صمیمی است اعلام نکرد گواردیولا پس از بازگشت از دوران استراحت حضور در راس یک تیم ملی را دنبال می کند یا اینکه مربیگری در رده باشگاهی را می خواهد.

استیراتا افزود: گواردیولا اکنون با دو گزینه کاری مواجه است که یکی از آن، بایرن مونیخ است. جای تردید نیست که مدیران بایرن و حتی شخص ماتیاس سامر، مدیر ورزشی جدید تیم آرزوی حضور پپ را دارند.

به اعتقاد وی، گواردیولا اکنون قصد صحبت در مورد آینده کاری‌اش ندارد. بنابراین رسانه‌ها باید تا اواخر فصل آینده صبر کنند تا ببینند این مربی چه تصمیمی اتخاذ خواهد کرد.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات