آمريكا اتهامات جديدي را عليه حزبالله مطرح كرد
وزارت امور خارجه آمريكا با ادعاي اينكه حزبالله در تحولات داخلي سوريه دخالت مستقيم دارد، اين گروه مقاومت لبناني را به آمادگي براي انجام عمليات در برخي مناطق جهان متهم كرد!
وزارت امور خارجه آمريكا با ادعاي اينكه حزبالله در تحولات داخلي سوريه دخالت مستقيم دارد، اين گروه مقاومت لبناني را به آمادگي براي انجام عمليات در برخي مناطق جهان متهم كرد!
به گزارش پايگاه اينترنتي شبكه خبري الجزيره، دانيل بنيامين، هماهنگ كننده مبارزه با تروريسم وزارت امور خارجه آمريكا مدعي شد، حزبالله نقش اساسي در تحولات جاري در سوريه دارد و با شيوههاي مختلف به دولت اين كشور براي مقابله با مخالفان كمك ميكند.
به گفته بنيامين، حزبالله ماموريت آموزش نيروهاي سوري و رساندن كمكهاي لجستيكي به دولت سوريه را به عهده دارد و در واقع هماهنگ كننده ميان مقامات سوري و كشورهاي همپيمان سوريه است.
مسئول مبارزه با تروريسم وزارت امور خارجه آمريكا در ادامه مدعي شد، حزبالله در حال آمادگي براي انجام عمليات در سراسر جهان است و اروپا يكي از اهداف براي انجام اين حملات اعلام شده است.
وي با تاكيد بر اينكه مداركي دال بر اينكه حزبالله لبنان قصد انجام عمليات در خاك آمريكا را داشته باشد وجود ندارد، مدعي شد: حزبالله فعاليتهاي خود را در سراسر جهان افزايش داده و به احتمال زياد حملاتي را در اروپا و برخي مناطق جهان اجرا خواهد كرد.
اين مسئول وزارت امور خارجه آمريكا بدون ارائه مدركي در ادامه ادعاهايش عنوان داشت: پس از سقوط دولت بشار اسد، نقش حزبالله در سوريه و فعاليتهاي اين گروه در مبارزه با مخالفان دولت سوريه مشخص خواهد شد.
وي همچنين اعلام كرد كه تحريمهاي اخير وزارت امور خارجه عليه حزبالله به دليل نقش اين گروه در تحولات سوريه بوده است.