جواد لاریجانی با بیان اینکه اوباما وقتی میخواهد کار خود در قبال ایران را توجیه کند مدعی میشود تحریمها فلج کننده بوده گفت: آنها مرض روانی دارند و باید به روانشناس مراجعه کنند؛ چرا که در فرهنگ آمریکایی به جای لذت بردن از رشد کشورها از فلج شدن آنها لذت میبرد.
به گزارش فرارو به نقل از فارس، محمدجواد لاریجانی رئیس کمیته حقوق بشر قوه قضاییه شب گذشته با حضور در برنامه «دیروز، امروز، فردا» تحریم ایران را از لحاظ قانونی رسواترین اقدام غرب علیه کشورمان خواند و گفت: اوباما وقتی میخواهد کار خود در قبال ایران را توجیه کند مدعی میشود تحریمها فلج کننده بوده این چه کشوری است که از فلج شدن کشوری لذت میبرد در واقع میتوان گفت آنها مرض روانی دارند و باید به روانشناس مراجعه کنند. چرا که در فرهنگ آمریکایی به جای لذت بردن از رشد کشورها از فلج شدن آنها لذت میبرد.
لاریجانی تأکید کرد: جمهوری اسلامی در مقابل تحریمها فلج نشده و بسیار با قدرت و باپرستیژ به کار خود ادامه میدهد حتی هیچ کشوری در دنیا و منطقه توان تحمل این تحریمها را ندارد در حالی که ما ثابت کردیم میتوان در مقابل جاهانگشایی غرب ایستاد و نترسید.
جزئیات دیدار با بان کی مون
محمد جواد لاریجانی درباره جزییات دیدارش با بانکیمون اظهار داشت: حقوق بشر برای ما یک موضوع اساسی است و ما معتقدیم که این موضوع با منبعث شدن از سکولاریسم پیشرفت نمیکند و در واقع اسلام را یک تفکر و روش صحیح زندگی میدانیم.
لاریجانی درباره صحبتهایی که با بانکی مون داشته ادامه داد: تهاجمات علیه کشورمان به اسم حقوق بشر توسط غرب یکی دیگر از موضوعاتی بود که در گفتوگو با وی مطرح شد. در حالی که متأسفانه تشکیلات سازمان ملل در برابر این فضاسازیها مقهور است.
کارشناس مسائل بینالملل به گزارش های غیرواقعی سازمان ملل درباره ایران که نشانههای تروریسم دارد اشاره کرد و گفت: ما این موضوع را مورد نقد قرار دادیم و تأکید کردیم که سازمان ملل نباید اجازه دهد که گزارش های اینگونه علیه ایران صورت گیرد.
وی ادامه داد: اول گفتیم که این گزارشها درباره ایران باید اصلاح شود و باید اتهاماتی که به ما وارد شده را پاسخ دهیم چرا که ما طرفدار تعامل هستیم در حالی که سنگاندازی در مقابل این تعامل همچون وجود گزارشگر ویژه حقوق بشر باید حذف شود چرا که چنین فردی نه حرفهای است و نه تعهد کاری دارد و فقط در برنامههایی که علیه جمهوری اسلامی ترتیب داده میشود حضور دارد.
لاریجانی با بیان اینکه درباره پرونده سازیها علیه ایران و اینکه دوهزار اتهام به کشورمان وارد شده نیز با دبیرکل سازمان ملل صحبت کردیم، متذکر شد: بانکی مون گفت ما طرفدار ارتباط با ایران هستیم که از این رو صحبتهای وی دلگرم کننده بود.
این کارشناس مسائل بینالملل درباره مواضع مرسی در اجلاس تهران گفت: مواضع وی بر امیدمان افزود چرا که مرسی یکی از میوههای درخت انقلاب مصر و بیداری اسلامی است و باید با واقعبینی مواضع او را ارزیابی کرد.
* جانشین شدن مرسی به جای مبارک یک انقلاب است
وی ادامه داد: یک عنصر اخوان المسلمین جانشین مبارک شده که این خود یک انقلاب است و ما باید محدودیتهای او را در نظر بگیریم چراکه ارتش و نظام حکومتی وی مربوط به رژیم سابق است و تهدیدات خارجی علیه این کشور ادامه دارد.
لاریجانی تحولات مصر را پیروزی بزرگ امت اسلام خواند و یادآور شد: البته مرسی درباره سوریه دقت لازم را ندارد هرچند وقتی که مخالفت خود را با دخالت خارجی در این کشور مطرح میکند خوب است.
رئیس کمیته حقوق بشر با بیان اینکه وقتی سخنگوی دولت آمریکا اعتراف میکند که ما مخالفان را برای حکومت داری تمرین میدهیم باید به دخالت خارجی در سوریه توجه کرد افزود: طرح مرسی برای سوریه قابل توجه است.
وی در پایان تأکید کرد: شرکت مرسی در تهران قابل تحسین است. چرا که اتفاقاتی که در سینا افتاد تهدید مصر و مرسی بود در حالی که او با وجود این فشارها به تهران آمد از این رو امیدواریم تحولات عمدهای در روابط ایران و مصر ایجاد شود.