ترنج موبایل
کد خبر: ۱۲۵۰۵۵

كشف انبار اسلحه در خانه‌ مسكوني

پليس مكزيك از كشف يك انبار وسيع سلاح در خانه‌اي مسكوني در شهر«ارموسییو» خبر داد.

تبلیغات
تبلیغات
پليس مكزيك از كشف يك انبار وسيع سلاح در خانه‌اي مسكوني در شهر«ارموسییو» خبر داد.

به گزارش BBC، پليس مكزيك پس از كشف يك اسلحه داخل كيف پسري 9 ساله محل زندگي او را شناسايي كرده و با يك محموله سلاح برخورد كردند.

يكي از نيروهاي پليس محلي شهر «ارموسییو» گفت: دوستان اين پسر با ديدن اسلحه در ميان وسايلش موضوع را با كاركنان مدرسه در ميان گذاشتند و پليس را مطلع ساختند.

پليس محلي اين شهر پس از بررسي وسايل اين پسر يك اسلحه همراه با چند فشنگ در كيف او پيدا كرد و به خانه او اعزام شد.

پليس شهر «ارموسییو» با حمله به خانه اين پسر هزاران اسلحه و مهمات نظامي كشف و ضبط كردند. گفته شده است اين محموله سلاح متعلق به قاچاقچيان مواد مخدر است. همچنين پليس اين شهر چند دست لباس و دو خودرو نظامي نيزكشف و ضبط كرد.

سخنگوي پليس اين شهر گفت: در اين عمليات يك زن كه تصور مي‌شد مادر اين كودك است دستگير شد؛ اما نفر دوم توانست فرار كند و هم اكنون تحت تعقيب است.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات