ترنج موبایل
کد خبر: ۱۳۴۳۴۷

حاجي دليگاني:

"هدف از تغييرات، برنامه‌های انتخاباتی مشايی است"

تبلیغات
تبلیغات
تغيير و تحولات ناگهاني در بدنه دولت، موضوعي بود كه از نگاه اغلب نمايندگان، رنگ و بوي انتخاباتي داشت. هرچند سپردن سكان هدايت وزارت ارتباطات به دست وزير مسكن و شهرسازي در جهت پروژه مورد نظر دولت براي ادغام اين وزارتخانه‌ها ارزيابي مي‌شد، اما انتقاد عمده نمايندگان به تغيير جايگاه مشايي و افراد نزديك به او در بدنه دولت بود.

مسعود ميركاظمي، وزير نفت پيشين دولت احمدي‌نژاد كه اين روزها رييس كميسيون انرژي مجلس است، با بيان اينكه افرادي كه سمت‌هاي آنها در كابينه تغيير كرد، همه از يك سنخ هستند و تفاوتي با هم ندارند، افزود: «اين كارها وقتي جواب مي‌دهد كه اميدي به پيروزي وجود داشته باشد. اما شك نكنيد كه اينها اگر به انتخابات بيايند هم هيچ شانسي براي پيروزي ندارند و حتما شكست خواهند خورد.» اما اين تنها اظهارنظر نمايندگان مجلس درباره انتصابات اخير دولت نبود. حسينعلي حاجي‌دليگاني، از اعضاي هيات رييسه فراكسيون منسوب به حدادعادل، كه در جريان طرح سوال و مسائلي نظير انتصاب مرتضوي به رياست سازمان تامين اجتماعي، از حاميان موضع دولت بود هم، نسبت به انتصاب مشايي واكنش نشان داد و در گفت‌وگو با «اعتماد»، اين انتصاب را در جهت برنامه‌هاي انتخاباتي مشايي ارزيابي كرد.

آقاي حاجي‌دليگاني، نظر شما درباره تغيير جايگاه آقاي مشايي و انتصاب افرادي نظير ملك‌زاده در پست معاونت آقاي احمدي‌نژاد چيست؟
البته اصل جابه‌جايي يك امر طبيعي است و رييس‌جمهور حق دارد درباره وزرا و ساير اعضاي كابينه تصميم بگيرد. اما انتقاد من به آقاي احمدي‌نژاد، مربوط به تعابيري است كه در وصف آقاي مشايي به كار برده‌اند. درحالي كه خود آقاي رييس‌جمهور هم مي‌دانند كه بچه‌هاي دوستدار ايشان هم نسبت به آقاي مشايي ديد منفي دارند. همچنين فرمايشات و پيام رهبري در زماني كه آقاي مشايي به عنوان معاون اول رييس‌جمهور معرفي شده بود، فرماني بود مبني بر اينكه اين انتصاب به مصلحت نيست.

با توجه به اين مسائل، درست نبود كه آقاي احمدي‌نژاد اين‌طور از ايشان تقدير كند. ايشان كلماتي به كار برد كه متناسب با شأن آقاي مشايي نيست.

با توجه به نزديكي فكري شما با دولتي‌ها، تا چه اندازه اين تغيير و تحولات را در جهت برنامه‌هاي انتخاباتي ارزيابي مي‌كنيد؟
به نظر مي‌رسد كه همين نيت را دارند. به همين خاطر آقاي مشايي را در جايگاهي قرار دادند كه در واقع پست دولتي نيست و ايشان براي شركت در انتخابات مشكل كمتري خواهد داشت. اما در عين حال جايگاه ايشان در معادلات حفظ مي‌شود.

فراكسيون شما به عنوان حامي دولت شناخته مي‌شود و اعضاي اين فراكسيون قبلا از تصميم آقاي احمدي‌نژاد در انتصاب سعيد مرتضوي هم حمايت مكتوب كرده‌اند. آيا ممكن است از كانديداتوري احتمالي مشايي هم حمايت كنيد؟
چنين چيزي جزو محالات است. موضوع آقاي مرتضوي با آقاي مشايي متفاوت است. آقاي مرتضوي، انصافا آدم درستي بوده و هست و من الان هم از ايشان حمايت مي‌كنم. ايشان سوابق درخشاني در قوه قضاييه داشتند و در زماني كه خيلي از افراد جرات اظهارنظر نداشتند، ايشان به خوبي ايستاد و از حريم انقلاب و نظام و ولايت دفاع كرد.

تفاوت مشايي و مرتضوي چيست؟
مشايي از لحاظ اعتقادي و از لحاظ ديدگاه‌هايي كه دارد، مورد انتقاد ما است. ما به مباحثي كه مشايي قبلا مطرح كرده و هنوز هم مطرح مي‌كند، ايراد داريم. اما با آقاي مرتضوي از نظر اعتقادات و ديدگاه‌ها مشكلي نداريم. حالا در اجرا ممكن است اشتباهاتي رخ دهد كه طبيعي است. هركسي ممكن است در جايي مرتكب اشتباه شود.

درباره بركناري وزير ارتباطات و سپردن اين وزارتخانه به وزير راه و شهر‌سازي چه نظري داريد؟
در اين باره نظر خاصي ندارم و اگر بحث ادغام مطرح شود بايد به شكل كارشناسي بررسي شود.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۲ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات