ترنج موبایل
کد خبر: ۱۴۴۴۶۶

هشدارهای پکن به پاپ جدید

پکن به واتیکان هشدار داده است تا از دخالت در امور داخلی چین را دست بردارد و از پاپ جدید خواست تا رویکردی «کاربردی و انعطاف پذیر» در این مورد اتخاذ کند.

تبلیغات
تبلیغات
پکن به واتیکان هشدار داده است تا از دخالت در امور داخلی چین را دست بردارد و از پاپ جدید خواست تا رویکردی «کاربردی و انعطاف پذیر» در این مورد اتخاذ کند.

به گزارش پرس تی وی، هوا چانینگ سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز پنج شنبه (۲۴ اسفند) گفت پکن امیدوار است که پاپ فرانسیس اول، پاپ جدید کلیسای کاتولیک، شرایطی برای ارتقاء روابط چین و واتیکان ایجاد کند.

چانینگ گفت چین «دو اصل اساسی در روابط خود با واتیکان دارد» که این اصول از سال ۱۹۵۱ تاکنون کنار گذاشته شده است.

وی گفت: «واتیکان باید به اصطلاح روابط دیپلماتیک خود با تایوان را کاهش دهد و دولت چینی را به عنوان تنها نماینده قانونی کشور چین به رسمیت بشناسد.»

وی افزود: «واتیکان نباید در امور داخلی چین و به بهانه مذهب، دخالت کند.»

برآورد می‌شود که حدود ۱۲ میلیون مسیحی کاتولیک در چین زندگی می‌کنند و اسقف های خود را بدون تایید پاپ انتخاب می‌کنند.

کاردینال خورخه ماریو برگولیو آرژانتینی در تاریخ سیزدهم مارس به عنوان پاپ جدید در کلیسای کاتولیک انتخاب شد و لقب پاپ فرانسیس اول به وی اطلاق شد.

پاپ فرانسیس جانشین پاپ بندیکت شانزدهم می‌شود که در تاریخ ۲۸ فوریه از سمت خود استعفا داد. بندیکت شانزدهم اولین پاپ در شش قرن اخیر به شمار می‌آمد که از سمت خود کناره گیری کرده است.

بندیکت شانزدهم ناتوانی جسمی به خاطر کهولت سنش را دلیل کناره گیری از این پست عنوان کرده است.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۴ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات