ترنج موبایل
کد خبر: ۱۴۶۶۳۶

(طنز) شاید رییس‌جمهور شدی!

تبلیغات
تبلیغات
پوریا عالمی در روزنامه شرق نوشت:

ما دندان روی جیگر گذاشته بودیم و می‌خواستیم درباره هیچ انتخاباتی در هیچ کجای جهان لب از لب باز نکنیم. اما نمی‌شود که. نیکلاس مادورو، مشاور، کفترباز، پرنده‌باز و سله‌دار ونزوئلایی رای آورد یا رای نیاورد، اما به هر حال رییس‌جمهور شد. وقتی نیکلاس مادورو رای بیاورد یا رای نیاورد رییس‌جمهور شود، یعنی هر کسی که هر جای دنیا توی سایه است می‌تواند رای بیاورد.

جریان مادورو را
این نیکلاس مادوروی قصه ما اول اولش، راننده اتوبوس بود. بعد وقتی تقی به توقی خورد و هوگو چاوز رییس‌جمهور شد، بر اساس شایستگی‌های سفت و سختی که مادورو داشت، شد وزیر خارجه. بعد چون خوب رییس‌جمهور را تایید می‌کرد با چاوز همه‌جا می‌رفت. یا وقتی چاوز در سازمان ملل حرف می‌زد او از همه محکم‌تر دست می‌زد. این‌قدر خوب برای چاوز دست زد و این‌قدر توی دست زدن برای چاوز پیشرفت کرد که چاوز یک روز به مادورو گفت: «ببین نیکول، تو خیلی خوب برام دست می‌زنی. می‌خوام بشی معاونم.» این‌طوری شد که مادورو که راننده اتوبوس بود به انتهای خط رسید و معاون چاوز شد.

جریان مشاور شدن و توی سایه رفتن یا از سایه بیرون آمدن مادورو را
وقتی چاوز داشت چشم از جهان فرومی‌بست به مادورو گفت تو چهارچشمی مراقب همه‌چی باش. مادورو هم که حواسش نبود و پاش روی شیلنگ اکسیژن بود به چاوز قول داد که چشم به چیزمیزهای چاوز نداشته باشد، جز ریاست‌جمهوری چاوز. شاید شما نمی‌دانستید که در بعضی از نقاط جهان (جز«ه» و «ا» که در جهان نقطه ندارد) ریاست‌جمهوری جزو ارث پدری رییس‌جمهور محسوب می‌شود. البته در روسیه این‌طوری نیست. در روسیه این‌طوری است که ریاست‌جمهوری جزو املاک شخصی پوتین است و این فقط پوتین است که می‌تواند توی آن دخل و تصرف کند. می‌بینید که در خارج چه شلم‌شوربایی است. اوه اوه. طفلک‌ها چی می‌کشند. خلاصه چاوز چشم فروبست مادورو چشم‌هایش را باز کرد.

جریان سوت بلبلی مادورو را
مادورو چند وقت پیش گفته بود شب خواب دیده یک قناری آمده توی خوابش و هووووش شوووووووو شوووت شوت شوت سوت زده. مادورو هم جواب قناری را این‌طوری داده که: هووووشت هووووشت شوت شوووت شووووو. این یعنی روح چاوز گفته: «مادورو تو رییس‌جمهور باید بشی. بگو بهت رای بدن. راستی مادورو مادرو سلام برسون.» مادورو هم که کفترباز است جلدی پریده روی دیوار و روح چاوز را که توی قناری بوده گرفته و قورت داده.

نتیجه‌گیری خواب مادورو را
فردا اگر در جاهای دیگر دنیا کسی آمد و گفت خواب یک مرغ دیده که بهش گفته: «قود قوددد قوداااا» و این یعنی اگر به او رای بدهید تخم‌مرغ و چیزهای دیگر ارزان می‌شود، تعجب نکنید. به نظر ما کم‌کم مسیر هدایت دنیا دارد عوض می‌شود.

توصیه ونزوئلا را
در ونزوئلا به مردم توصیه شده است از این به بعد اگر اتوبوس یا تاکسی سوار می‌شوند حواسشان باشد و اگر دعوا شد کار را به فحش‌وفحش‌کاری یا قفل فرمان نکشانند، چون ممکن است رییس‌جمهور آینده را عصبانی کنند و آینده خودشان و کشورشان را تحت‌الشعاع قرار دهند.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۶ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات