ترنج موبایل
کد خبر: ۱۴۶۹۳۵

آغاز فروش سامسونگ گالاکسی S۴

فروش تلفن همراه هوشمند سامسونگ گالاکسی S۴ در آمریکا از روزهای آینده آغاز می‌شود.

تبلیغات
تبلیغات
فروش تلفن همراه هوشمند سامسونگ گالاکسی S4 در آمریکا از روزهای آینده آغاز می‌شود.

به گزارش ایسنا، اپراتورهای تلفن همراه در آمریکا قیمت‌های خود برای تلفن همراه هوشمند سامسونگ گالاکسی S4 را که از روز نخست هفته آینده فروشش آغاز خواهد شد، اعلام کرده‌اند.

شرکت At&T از هم‌اکنون به دریافت پیش سفارش برای این تلفن‌های همراه جدید اقدام کرده و به مشتریان گفته است که زمان تحویل این تلفن‌های جدید روز 30 آوریل خواهد بود.

این شرکت برای تلفن همراه گالاکسی S4 با حافظه 16 گیگابایتی و قرارداد دو ساله بهای 200 دلاری تعیین کرده است.

شرکت اسپرینت نکستل نیز پیش‌ فروش جدیدترین تلفن همراه هوشمند سامسونگ را آغاز کرده و گفته است که از روز 27 آوریل تحویل این تلفن‌ها را آغاز خواهد کرد.

به گزارش آسوشیتد پرس، سامسونگ گالاکسی S4 قرار است جایگزین مدل پیشین این تلفن همراه با نام گالاکسی S3 شود که بزرگترین رقیب تلفن همراه هوشمند آیفون شرکت اپل بوده است.

گالاکسی S4 اندکی سنگین‌تر و بزرگتر از مدل پیشین بوده و باتری بزرگتری نیز دارد، حال آنکه گفته می‌شود این تلفن همراه هوشمند جدید از پردازشگر سریع‌تری برخوردار است.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات